fbpx
Politika Vesti

Čajetinski SNS podržava Park prirode

Povereništvo opštinskog odbora Srpske napredne stranke se danas oglasilo saopštenjem koje prenosimo u celosti:

Srpska napredna stranka smatra da je Čajetini svakako potrebniji Park prirode od parka bezakonja i urbanističkog haosa koji je trenutno na snazi i u kom se predsednik opštine Čajetina, g-din Milan Stamatović očigledno dobro oseća.

Preko 80 % budžeta opštine Čajetina se puni rasprodajom zlatiborskih parcela kroz sistem neposredne pogodbe, i bez obzira što je budžet oko 2 milijarde dinara, opština Čajetina je najzaduženija u Srbiji!!!

Postavljamo pitanje: u čijim džepovima je ta razlika i kada je poslednji put u Čajetini sproveden postupak javne nabavke?

G-dinu Stamatoviću bi bilo bolje kad bi realno sagledao stanje zbog kojih ga odbornici napuštaju, a najbliži saradnici traže izlaz iz sve teže situacije u koju je doveo opštinu, umesto što misli da će sve vulgarnijim i besprizornijim napadima na čoveka koji uživa najveće poverenje građana Aleksandra Vučića, sačuvati jedinstvo u sopstvenim redovima.

Boli g-dina Stamatovića to što država staje na put daljem uništavanju i rasprodaji Zlatibora.

Boli ga što će se u najskorijoj budućnosti uvesti u red oblast građevinarstva na Zlatiboru koji je pretvoren u ruglo i sramotu.

Boli ga što više neće moći da rasprodaje opštinsku zemlju po principu neposredne pogodbe pa da se zatim sa investitorima dogovara kako da se zaobiđe plaćanje komunalnog opremanja opštini a novac usmeri na privatne džepove tajkuna bliskih njemu.

Svi pošteni Zlatiborci kao i stanovnici okolnih mesta imaće korist od Parka prirode koji će biti proglašen na širem području planine Zlatibor. Time što će država zaštititi svoju najlepšu planinu niko ne može biti oštećen sem onih koji bi da nastave sa uništavanjem Zlatibora i daljim punjenjem svojih privatnih džepova.

Svima je jasno da dolazi kraj bahatoj vladavini jedne politike koja iza sebe ne ostavlja ništa sem lažnih obećanja i daljeg zaduživanja naše dece.

Najbolja potvrda za to jeste poslednja skupština opštine Čajetina na kojoj su i Stamatovićevi odbornici odbili da učestvuju u donošenju kriminalnih odluka kojima se najbrutalnije pljačka budžet opštine Čajetina!

POVERENIŠTVO SNS ČAJETINA

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

April 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930