fbpx
Politika Vesti

Potvrđeno prijateljstvo srpskog i ruskog naroda

Predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović i predsednik Izvršnog odbora stranke Arsen Đurić boravili su u Moskvi i pritom u nekoliko sastanaka sa zvaničnicima Ruske Federacije još jednom potvrdili neraskidive istorijske veze između srpskog i ruskog naroda, dobivši uveravanja ruske strane da će tako biti i u budućnosti.

“I prilikom nedavne posete zamenika premijera Ruske Federacije Jurija Borisova Srbiji i Zlatiboru, dobili smo potvrdu snage zajedništva naša dva naroda uz želju da se ta saradnja produbi u oblasti ekonomije, turizma, kulture i sporta. Spajaju nas zajedničke vrednosti i sve one duhovne vrline po kojima su poznati slovenski narodi” rekao je Stamatović, naglasivši da je upravo opština Čajetina, u kojoj je sedište Zdrave Srbije, prva u Srbiji osnovala Kancelariju za saradnju sa Ruskom Federacijom.

Tokom posete Moskvi, delegacija Zdrave Srbije je razgovarala i sa Andrejem Leonidovičem Krasovim, zamenikom predsednika Komiteta odbrane Ruske Dume, sa kojim je postignuta puna saglasnost o brojnim geopolitičkim temama i pitanjima od značaja za srpski i ruski narod.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

November 2022
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930