fbpx
Politika Vesti

Saopštenje opštinskog odbora SNSa u Čajetini

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Čajetini se danas javnosti obratio saopštenjem koje prenosimo u celosti:

“Povodom nedavnog poziva od strane Opštine Čajetina upućenog građanima koje pozivaju da sami krenu da grade Gondolu „na divlje“ OO SNS ČAJETINA saopštava da odavno upozoravamo javnost na činjenicu da predsednik opštine Čajetina i sadašnje opštinsko rukovodstvo nisu u stanju da završe projekat Gondole na Zlatiboru, što se ovim i potvrđuje.

Sada, umesto da oni koji su projekat započeli, zaduživši opštinu preko 9 miliona evra, zajedno sa izvođačima radova (MPP JEDINSTVO iz Sevojna sa kojim je Opština potpisala ugovor) krenu da grade Gondolu na divlje kao što najavljuju, radije biraju da se junački sakriju iza građana i običnog naroda koga huškaju da vrše krivično delo za koje je zaprećena kazna zatvora do 3 godine.

OO SNS Čajetina nije protiv projekta Gondole na Zlatiboru, ali jeste za poštovanje zakona države Srbije i najoštrije se protivimo konstantnom konfrontiranju opštine Čajetina sa Vladom i ministarstvima, što je i dovelo do apsurdne situacije u kojoj se danas nalazimo. Iz celog sukoba sa državom najveći gubitnici jesu obični građani opštine Čajetina a jedini profiter jeste večito ucveljeni predsednik opštine koji glumeći žrtvu vodi kampanju za predsednika države.

Predsednik države nikada ne može i ne sme biti osoba koja javno poziva na kršenje Ustava i zakona države čiji predsednik želi da bude, niti osoba protiv koje se vode istražne radnje zbog osnovane sumnje u umešanost u organizovani kriminal.”

OO SNS ČAJETINA

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

June 2024
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930