fbpx
Politika Vesti

SNS izneo nove optužbe

Povereništvo Srpske napredne stranke u Čajetini danas se oglasilo saopštenjem koje prenosimo celosti:

Postoji jedno pravilo koje najbolje znamo mi Čajetinci i Zlatiborci a to je da čim Milan Stamatović jače uvredi državno rukovodstvo i počne da bistri visoku politiku, znači da u Čajetini i na Zlatiboru sprema krupniju krađu!

Za ozbiljnu analizu je Stamatovićeva sposobnost da se ne seća da je pripadao svim političkim opcijama za čijih mandata je opljačkana Srbija, jednostrano proglašena nezavisnost na teritoriji južne srpske pokrajine Kosova i Metohije, Srbi doživljavali pogrome a Stamatovićevi lideri junački branili narod sa dva saopštenja.

Evo i pojašnjenja zlatnog Stamatovićevog pravila – uvredim pa kradem!

Dok vređa i bistri visoku politiku, ovih dana pokušava ponovo da napravi odborničku većinu za dve kriminalne odluke. Na prethodnoj skupštini većina odbornika je odbila da učestvuje u toj kriminalnoj nameri.

Opet se planira oštetiti budžet preko takse za komunalno opremanje!

Pokušava se omogućiti firmi koja treba da uplati novac u budžet, da tu obavezu kompenzuje nekim asfaltiranjem gde će najgore proći budžet sa nekih 100 hiljada evra manjka a Stamatovićevoj ekipi viška u džepu.

Ubeđuje i preti odbornicima i za još jednu odluku gde planira izuzimanje jedne parcele iz prve Zone (u kojoj je najskuplje graditi) i njeno prebacivanje u drugu zonu jer baš tu mora njegov saradnik da gradi pa računaju da je šteta da skuplje plaća opštini kad mogu sve da podele među sobom.

Članovi Srpske napredne stranke u Čajetini koji ukazuju na nezakonite radnje izloženi su najgorim pretnjama i ucenama od strane Stamatovićevih poltrona i svakodnevno imamo po neki slučaj uvreda i pretnji.

Pre dva dana Milan Stamatović je vidno euforičan sa Draganom Đilasom na Zlatiboru dogovarao budući opozicioni savez.

Možda mu je Đilas preneo utiske kako je njegovom kolegi iz budućeg opozicionog saveza, Nebojši Zelenoviću, poslušniku Dušana Petrovića bilo u Peći u gostima kod predsednika opštine dok su prijateljski ćaskali ispod zastave nepriznate i samoproklamovane države Kosovo. Možda je bila u pitanju donatorska večera za budući opozicioni savez.

Nisu oni gadljivi na evre odakle god da dolaze.

Ponosan je Milan Stamatović na taj tajkunsko-izdajnički pljačkaški savez!

A jedna izreka počinje sa:
Čega se pametan stidi…

POVERENIŠTVO SNS ČAJETINA

Jul

Kupindo