fbpx
Politika Vesti

Srpski pokret Dveri kreće u kampanju

Objavom na facebooku Srpski Pokret Dveri u opštini Čajetina kreće u predizbornu kampanju. U tekstu se kaže da Srpski pokret Dveri okuplja patriote i lokal-patriote koji smatraju svojom moralnom obavezom da se bore za zaustavljanje politike kratkoročnog planiranja i nedomaćinskog postupanja, kako na državnom, tako i na lokalnom nivou.

dveri16-1

Želimo da se zaustavi rasprodaja zajedničke imovine i iskoreni praksa stranačkih povlastica.

Želimo opštinu koja će biti lider u državi po kvalitetnim socijalnim programima i ulaganju u školovanje, razvoj i budućnost naše dece.

Želimo opštinsku upravu koja bi nastavila tradiciju starijih prethodnika – da razvija i uvećava zatečenu imovinu i da dugoročno planira, sa ciljem da ogromne potencijale našeg kraja iskoristi da omogući svakom sposobnom meštaninu budućnost i perspektivu.

Borićemo se za vlast koja bi, umesto megalomaniskih investicija, forsirala mnoštvo koordiniranih mikro projekata, sa ciljem da se što više stanovništva osposobi da dobro živi od svog rada i istovremeno doprinosi očuvanju i bogaćenju zlatiborske kulturne, ekonomske i turističke tradicije.

Želimo upravu koja bi iskoristila sadašnji trenutak da hitno razvije i znatno unapredi turističku i organizuje ekonomsku ponudu, a zatim, koristeći savremene tehnologije, organizuje profesionalnu i savremenu prezentaciju našeg kraja i otvori vrata stranih tržišta, pre svega ruskog, za naš turizam, poljoprivredu, privredu i zanatstvo.

Želimo opštinsku upravu sastavljenu od ljudi koji su, pre svega, lokal patrioti i profesionalci u svom poslu, spremni da rade pre svega u interesu svoje zajednice i budućih pokoljenja.

Verujemo da bi domaćinsko upravljanje bogatstvom koje nam je ostavljeno iskorenilo potrebu za korupcijom, jer bi u ovoj opštini moglo da bude povoljnih prilika, posla i pomoći za svakog stanovnika.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo