fbpx
Politika Vesti

Stamatović traži hapšenje nasilnika

Dnevni list Danas je 13.juna objavio fotografije nasilja u danu inauguracije Aleksandra Vučića 31. maja ispred Skupštine Srbije. Na ovu vest je reagovao predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije, Milan Stamatović. On je zahtevao od direktora Policije Srbije da brzo i odlučno reaguje i da se nasilnici koji su davili novinare i građane u trenutku kada se Aleksandar Vučić zaklinjao nad Ustavom i Miroslavljevim jevanđeljem uhapse.

“Pozivam sve opozicione snage u Srbiji, ali i sve one uplašene, zanemele, časne ljude iz same vlasti da dignu glas protiv činjenice da Srbija, na svome “evropskom putu”, polako klizi u tiraniju, a od međunarodne zajednice, pogotovo od Evropske unije – umesto što ga na sva usta hvali zato što, korak po korak, priznaje “Republiku Kosovo” – očekujem da svome eksponentu i namešteniku u Srbiji naredi da se dozove pameti, a građanima Srbije omogući makar istu količinu sloboda i ljudskih prava kao i u zemljama te iste EU”, rekao je Stamatović.

Kao predsednički kandidat na prethodnim izborima, Stamatović obaveštava da su mu, uoči predsedničkih izbora, na Zlatibor slali “najgore špijunčine, žbirove i kriminalne njuške, da slikaju i cinkare, da podupru poternicu koju je za njim raspisala svemoćna ministarka Zorana Mihajlović, tvrdeći da je Stamatović “šerif na Divljem Zapadu”.

“Čak su, u okviru naprednjačkog agitpropa, oformili i specijalnu propagandnu paraterorističku jedinicu s ciljem da me kopromituju, diskvalifikuju, kriminalizuju, privedu poznavaniju prava i, na koncu, uhapse. Ovim “specijalcima” komandovao je jedan od onih što se ne skida sa ekrana nacionalnih TV frekvencija, a skoro svakoga jutra, ide kod Vučića, po “svoje” mišljenje za taj dan – tvrdi predsednik opštine Čajetina, objašnjavajući da je režim spreman da “reprizira i paljenje Rajhstaga, ako bude zatrebalo”, pošto mu je manir da, najpre imputira političkim protivnicima rušilačke i incidentalne namere, a onda, na osnovu toga, vlastitim državnim i paradržavnim silama represije poveri mandat da divljaju i uteruju strah u kosti građanima.

“Zato i ne čudi da su ti naprednjački bizgovi, isprani mozgovi i roboti programirani za prebijanje, uzeli sebi za pravo, prvo, po okriljem noći, davljenjima i palicama, u ime i za račun tajnovitih “arapskih” investitora koji se prezivaju na “ić” konfiskuju i otimaju tuđu imovinu u Savamali, a poslednjih dana, evo, na sličan način čak i “uređuju” medijski prostor Srbije,” kaže prvi čovek Zdrave Srbije.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

February 2024
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829