fbpx
Politika Vesti

Zdrava Srbija formirala odbornički klub u Kniću

Zdrava Srbija (ZS) formirala je zajedničku odborničku grupu sa Narodnom strankom u Skupštini opštine Knić, sve sa ciljem da se ojača savez opozicionih stranaka u ovoj lokalnoj samoupravi i da se pruži podrška odbornicima koji, bez straha, rade na polzu naroda i svoje opštine, suprostavljajući se nenarodnoj vlasti, ali i podrška svim Knićanima koji nisu podlegli jednoumlju – izjavio je, na današnjoj konferenciji za novinare u Kniću, Milan Stamatović, predsednik Glavnog inicijativnog odbora ZS.

– Na ovaj način Zdrava Srbije je postala parlamentarna stranka u četiri opštine: na vlasti smo u opštini Čajetina, imamo odbornike u opštinskim skupštinama Kosjerića i Sevojna, a od danas i odborničku grupu u SO Knić – istakao je Stamatović.

Odbornici Milić Milović, Radoje Cvetić i ja pružili smo podršku Milanu Stamatoviću i Zdravoj Srbiji zbog dugogodišnje uspešne saradnje i ozbiljne opozicione borbe za dobrobit Knića i Gruže – rekla je Marija Sretenović, šef Odborničke grupe ZS / NS u Kniću, dodajući da rukovodstvo Zdrave Srbije iz Čajetine, nije dočekano kako dolikuje u zgradi Opštine Knić, ali da su ipak predstavnici opštine bili dobri domaćini jer su pre svega ljudi a potom političari.

Na skupu opozicije u Kniću, obratili su se i poverenik Narodne partije Đorđe Milojević i šef odborničke grupe LDP-a, Nikola Čamparević koji su podržali inicijativu saveza opozicije na lokalnom nivou, pomenuvši i odnos lokalne vlasti, odnosno činjenicu da režim u Kniću nije hteo da odobri salu za sastanak opozicije.

Delegacija ZS, sa Milanom Stamatovićem na čelu, prilikom posete Kniću, položila je venac na grob srpskog junaka iz Velikog rata, majora Vasilija Lukovića koji je, zanavek, spojio Knić i Čajetinu, na Bijeloj glavi, u Jablanici, 1914. godine, kada je herojski položio svoj život u odbranu Srbije od agresora.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

April 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930