fbpx
Politika Vesti

Zlatiborac među mladim liderima SNSa

Ove nedelje su brojni beogradski mediji objavili vest da Srpska napredna stranka razmišlja o podmlađivanju kadrova i da je zbog toga formirana Akademija budućih lidera. Ova institucija SNSa ima oko 300 polaznika a tu su se već izdvojili budući lideri među kojima se našao i jedan Zlatiborac, Đorđe Dabić.

Dabić je ovim povodom za medije izjavio da je ovo istorijska inicijativa predsednika Vučića da se mladima pruži šansa i da se zaustave loši demografski trendovi.

“Čast mi je da budem deo tima mladih i ambicioznih ljudi i smatram da smo svi mi dužni pred precima i istorijom da se odužimo za sve one podvige koje su oni učinili da bismo mi danas živeli u slobodi i gradili bolju budućnost za naše potomstvo. Nikada nisam želeo funkcije i privilegije, a ono što mi je jedino važno jeste kakvu budućnost ću ostaviti svojoj deci, i ako budem pozvan i u mogućnosti da pomognem svojoj državi i narodu uvek ću se rado odazvati, istakao je Dabić.

Đorđe Dabić ima 28 godina, završio je pravni fakultet u Beogradu. Oženjen je i ima ćerku. Mediji su pored Dabića predstavili još tri mlada lidera kao što su Ana Beloica iz Raške, Mirjana Krajinović iz Beograda i Rajko Kapelan iz Kleka. Beogradski mediji su ovih dana špekulisali o njihovom budućem angažovanju u izvršnoj vlasti u skorijoj budućnosti.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

May 2024
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031