fbpx
Politika Vesti

ZS i DJB zajedno u odbrani tradicionalnih vrednosti

Stranka Zdrava Srbija (ZS) i Pokret Dosta je bilo (DJB) postigli su dogovor o zajedničkom delovanju u oblastima u kojima imaju iste ili slične stavove, prvenstveno po pitanju zaštite nacionalnih interesa, državne imovine i prirodnih resursa Srbije.

Ove dve stranke pokrenule su kampanju protiv najavljene izmene Ustava, jer smatraju da građani trenutno nisu dovoljno informisani o posledicama koje bi izazvale te promene najvišeg zakonodavnog akta. “Ova kampanja nije uperena ni protiv koga, već je u pitanju odbrana nacionalnih interesa. Želimo da se narod pita. Referendum je izuzetno ozbiljna i veoma bitna stvar u funkcionisanju jedne države i smatramo da bi većina naroda trebalo da odlučuje o sudbini svoje države” rekao je tim povodom Milan Stamatović, predsednik Zdrave Srbije (ZS).

“Sve naše zajedničke akcije će biti orijentisane na očuvanje slobode, demokratije, tradicije, kulture, porodičnih vrednosti, nacionalnog identiteta i svega onoga što je nekada krasilo pominjanje imena Srbije i njenih građana. Zato je naš cilj da se ponovo stvori klasa srpskih domaćina koji će, u svemu što rade, imati pred očima i na umu dobrobit svoje porodice, svoga kraja, svoga naroda i svoje države”, naglasio je Stamatović, dodavši da će ZS sarađivati i zajednički delovati sa svima onima kojima je interes države Srbije uvek iznad ličnog interesa.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

February 2024
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829