fbpx
Biznis Vesti

Prijave za edukativni program IBC-a

Poslovanje u tekućoj eri podrazumeva implementaciju informacionih tehnologija u praktične, upravljačke i izvršilačke modele,u svim privrednim granama. Potreba današnjice i uslov savremenog načina poslovanja je i digitalni marketing koga, u osnovnom obliku, primenjujemo putem društvenih mreža. Mala ulaganja u ovu aktivnosti donose veoma brz, i daleko već obrt nego što je to slučaj sa tradicionalnim marketinškim aktivnostima.

Inovacioni biznis centar Zlatibor planira da tokom jeseni ogranizuje edukativni program iz oblasti digitalnog marketinga za privredne subjekte, među kojima je posebno atraktivan program za hotelijere, ali i sve ostale koji su zainteresovani da unaprede svoje znanje u ovoj oblasti. Dobrodošli su svi koji bi dodatno da unaprede svoje poslovanje u eri digitalizacije koristeći pogodnosti savremenih tehnologija u svrhu otvaranje novih tržišta i efikasnijeg korišćenja postojećih.

Osnovni modeli komuniciranja: društvene mreže i potencijali web platformi pokazali su se kao vrlo delotvoran način unapređenja poslovanja tokom epidemije, i otkrili potenicijal koji tek treba da se iskoristi. Popularni Reels, TikTok i Youtube shorts uzimaju sve veći značaj društvenih mreža kroz koje ćete moći da unapredite i da dobije svoje nove kijente i jedna od ključnih stvari na kojoj ćemo raditi. Mogućnost dodatne edukacije koja se nudi privrednim subjektima zlatiborskog okruga donosi šansu za usvajanje savremenog sistema poslovanja koji je globalni trend.

Uz program za unapređivanje preduzetništa i mentoring koji će takođe biti u ponudi jesenjih aktivnosti IBC, predstavnici privrede i hotelijeri moći će da se upoznaju sa naprednim alatima i instrumentima digitalnog marketinga i načinima da se sa malim ulaganjima postigne značajno povećanje poslovnog rezultata.

U predstojećim edukativnim programima je šansa za sve privredne subjekte da sa niskim ulaganjima ostvare povećanje poslovnih rezultata korišćenjem znanja I veština vezanih za digitalne tehnologije.

Svi zainiteresovani neophodno je da se prijave putem mail-a office@ibczlatibor.rs kako bi mogli da napravimo grupu i krenuli u realizaciju programa na jesen. Za ostale informacije stojimo na raspolaganju.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

December 2023
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031