fbpx
Biznis Društvo Obrazovanje Vesti

Radionica “Ja – Preduzetnik”

Inovacioni biznis centar u utorak 10.maja organizuje radionicu “Ja Preduzetnik” za preduzimljive i kreativne pojedince sa idejom, i iznad svega, željom da se potvrde u sopstvenom biznisu.

Učesnici će na ovoj obuci imati priliku da, pored teorijskog, prođu i praktični deo obuke i to metodom simulacije poslovnog okruženja.

U prvom delu obuke obradili bi se elementi i ključne karakteristike poslovih modela, odnosno predmet izlaganja odnosiće se na način na koji organizacija racionalno stvara i isporučuje vrednost. U drugom delu, učesnici će imati mogućnost da se, modelom simulacija, postave u praktično okruženje koji iziskuje spremnost da svoj preduzetnički model predstave kao agilan subjekt na tržištu.

Obuka se organizuje uz podršku kabineta Ministra za inovacije i tehnološki razvoj  u saradnji sa Inovacionim biznis centrom Zlatibor.

Pored materijala za obuku, polaznicima će na raspolaganju biti i video materijali iz različitih oblasti vezano za razvoj preduzetništva, u cilju da se, pored neophodnih informacija i saznanja, stekne i samopouzdanje potrebno za samostalan nastup na tržištu.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem linka https://forms.gle/5kwusFPeYTcyRwEd6  ili  lično  u prostorijama IBC Zlatibor.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

April 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930