fbpx
Biznis Lokalna privreda Poslovi Vesti

U četvrtak se otvara Lidl na Zlatiboru

Jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u svetu, Lidl, otvoriće svoju prvu prodavnicu na Zlatiboru, u četvrtak 7. decembra na adresi Miladina Pećinara 2A (preko puta hotela Olimp). Lidlova prodavnica će biti otvorena od 8.00 časova. Na više od 1.400 metara kvadranih biće izloženo više od 2.800 dobro poznatih proizvoda.

„Prošlo je pet godina od kada smo potrošačima otvorili vrata naše prve prodavnice u Srbiji i ponosna sam što ih sada brojimo već 70. Nakon velike želje, došao je red da i stanovnici Zlatibora i okolnih mesta dobiju svoju prodavnicu, a sama lokacija olakšava kupovinu svima, od lokalnog stanovništva do velikog broja turista koji odmaraju na Zlatiboru“, izjavila Marija Kojčić iz Korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija.

Lidl na Zlatiboru postaje integralni deo turističke ponude, nudeći jedinstveno iskustvo kupovine. Bez obzira da li ste Zlatiborac ili posetilac, očekujte svežu ponudu proizvoda i pristupačne cene koje su postale prepoznatljive za Lidl. Nova prodavnica, ne samo da će pružiti jednostavnost usluge i kvalitet ponude, već će i podržati lokalnu zajednicu, a sama lokacija prodavnice uz magistralni put ka Crnoj Gori predstavlja dodatnu vrednost.

Na izgradnji ove prodavnice, čije su karakteristike moderna i „zelena“ gradnja, učestvovalo je oko 20 srpskih firmi izvođača radova. U skladu sa savremenim potrebama, Lidlova prodavnica na Zlatiboru je opremljena i e-punjačima, kako bi pružila dodatnu pogodnost putnicima koji žele da brzo i lako dopune svoja električna vozila tokom putovanja, a usput i obave kupovinu namirnica.

Lidl tim će se otvaranjem ove prodavnice proširiti za oko 30 novih kolega, koji će kao i svi zaposleni u Lidlu, imati petodnevnu radnu nedelju i plaćen svaki minut rada, kao i posebne benefite poput privatnog zdravstvenog osiguranja pod jednakim uslovima za sve.

Kompanija Lidl, kao deo nemačke Švarc grupe (Schwarz Gruppe), predstavlja jednog od vodećih prehrambenih trgovinskih lanaca u Nemačkoj i Evropi. Posluje u 32 zemlje širom sveta, sa oko 12.200 prodavnica, kao i više od 220 logističkih centara i skladišta u 31 zemlji sveta.

Lidl je u Srbiji svoje prve prodavnice otvorio u oktobru 2018. godine i trenutno ima 68 prodavnica u 38 gradova širom zemlje. Imamo dugoročne planove sa ciljem da potrošačima širom Srbije ponudimo jedinstveno iskustvo kupovine i najbolji odnos cene i kvaliteta, po čemu smo prepoznati u svetu. Na osnovu sertifikovanja od strane Top Employers Institute za najboljeg poslodavca, Lidl je nosilac sertifikata „Top Employer Serbia“ i „Top Employer Europe” već treću godinu zaredom.

Autor: Aslani Samir

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

June 2024
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930