fbpx
Info Servisne informacije Vesti

Uređivanje javnih površina na Zlatiboru

Proteklih dana ekipe KJP Zlatibor su bile angažovane na uređivanju javnih površina. Na kružnom toku kod hotela Olimp radnici ovog komunalnog preduzeća su posadili 2.500 sadnica big begonija, a zatim je cveće posađeno na lokacijama mali kružni tok, ostrvo na raskrsnici ulica Drinske divizije i Miladina Pećinara, ispred TO Zlatibor i Kulturnog centra.

Posle Zlatibora cveće je posađeno i u Čajetini, na kružnom toku, ispred zgrade opštine, crkve, Doma zdravlja, kao i u velikom parku. Ovim aktivnostima KJP Zlatibor je rukovodila Jelena Lučić, tehničar hortikulture. Za ulepšavanje javnih površina nabavljeno je oko oko 13.000 sadnica begonija, salvije, kadifice, alisuma, lobelija, bidens, tamjanika, lavanda…. Prema planu posle rekonstrukcije Kraljevog trga na ovoj lokaciji biće zasađeni cvetni aranžmani sanpantiesa…

Paralelno sa sadnjom cveća radilo se i na uređivanju puteva, kako bi se učesnicima u saobraćaju obezbedila preglednost i vidljivost saobraćajnih znakova  Prva je na programu sređivanja bila saobraćajnica Ćaldov put. Ovde je uklanjano granje i šiblje.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo