fbpx
Biznis Vesti

Užička ekspozitura Sava osiguranja na novoj lokaciji

U skladu sa strategijom razvoja prodajne mreže u Republici Srbiji i potrebama poslovanja ekspoziture Sava osiguranja u Užicu, od 1. decembra ekspozitura Užice se nalazi na novoj lokaciji u ulici Kneza Lazara broj 5.

Novi koncept organizacije poslovanja i uređivanja i opremanja poslovnih jedinica, u korak sa razvojem savremenog osiguranja, već se pokazao kao izuzetno uspešan u ostalim zemljama u kojima posluje Osiguravajuća grupa Sava, čiji je član i srpsko Sava osiguranje. Ekspozitura Užice, jedna od 26. poslovnih jedinica Sava osiguranja, sada se nalazi na frekventnoj lokaciji grada, u modernom poslovnom prostoru, koji zaposlenima pruža adekvatne uslove za rad, a klijentima očekivani komfor uz povećanu dostupnost usluga osiguranja.

Iako su tehnološke inovacije i digitalizacija usluga osiguranja uslovile promenu navika klijenata, tradicionalna ekspozitura još uvek ima važnu ulogu u poslovanju osiguravajućeg društva, posebno u komunikaciji s klijentima. S obzirom da sve veći broj potencijalnih osiguranika koristi digitalne alate komunikacije za dobijanje informacija o osiguranju i zaključivanje polisa osiguranja, ekspoziture Sava osiguranja polako menjaju svoju tradicionalnu funkciju, tj. zaposleni u njima pružaju sve češće savetodavne i edukativne usluge.

U ekspozituri Užice mogu se zaključiti polise osiguranja, kako za građane, tako i za kompanije. Građani Užica i okoline mogu ugovoriti sledeća osiguranja: osiguranje života, kombinovano osiguranje domaćinstva, auto kasko, putno zdravstveno osiguranje itd. Za kompanije, ponuda osiguranja je izuzetno obimna i paketi usluga osiguranja odnose se na sledeće segmente: imovina, vozila, nezgoda, transport, odgovornost, dobrovoljno zdravstveno osiguranje za zaposlene i dr.

Fokus rada ekspoziture Užice u narednom periodu biće na zaključivanju polisa osiguranja sa građanima i malim i srednjim preduzećima. Pored nepredviđenih okolnosti prouzrokovanih pandemijom, 2021. godinu Sava osiguranje će završiti sa premašenim planskim kategorijama i unapređenom tržišnom pozicijom. I u drugoj pandemijskoj godini zaposleni Sava osiguranja su uspeli da brzo i adekvatno reaguju na sve izazove, ali i da unaprede poslovne procese i proizvode osiguranja.

Kada govorimo o postignutim rezultatima, Sava osiguranje je u segmentu neživotnih osiguranja za 11 meseci već ispunilo planove premije osiguranja, dok je u segmentu životnih osiguranja rast premijskih prihoda u odnosu na prethodni period, uvećan više od 20% .

Za narednu godinu postavljeni su ambiciozni planovi. Nova lokacija ekspoziture Užice, koja je sada pristupačnija klijentima, omogućiće da zaposleni ove ekspoziture potencijalnim klijentima pruže detaljne informacije i ponude o paketima i programima osiguranja u skladu sa njihovim potrebama, a sadašnjim i budućim osiguranicima adekvatna osiguravajuća pokrića.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

February 2024
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829