fbpx
Servisne informacije Vesti

Završeni radovi na kružnom toku u ulici Miladina Pećinara

Ekipe preduzeća “Putevi Užice” danas su završile radove na rekonstrukciji dela ulice Miladina Pećinara (kod teniskih terena). Kako bi se saobraćaj ubrzao na ovoj deonici je umesto starog ostrva formiran kružni tok. Ovo je drugi deo radova na ulici Miladina Pećinara. U prvoj fazi je asfaltiran deo ulice od hotela Olimp do stadiona hotela Palisad.

miladina-pecinara15-3

U narednom periodu je planirano da ova ulica bude potpuno rekonstruisana sve do centra Zlatibora.  Vrednost ovih radova je oko 18 miliona dinara, a izvođač je preduzeće Putevi Užice.

miladina-pecinara15-2

Bojana Božanić, pomoćnik predsednika opštine Čajetina, je na ovu temu već govorila za zlatiborpress.rs. Ona je tom prilikom izjavila da je ideja bila da se reguliše saobraćaj od Turističke organizacije Zlatibor do teniskih terena, kako bi imali i bolju preglednost za vozila i kako bi bilo bezbednije. U studiji o saobraćaju za naseljeno mesto Zlatibor, je planiran kružni tok i sada smo želeli to da i realizujemo. Ovaj deo ulice biće presvučen, biće obeležena vertikalnom i horizontalnom signalizacijom, a sa radovima biće nastavljeno u septembru.“

miladina-pecinara15-1

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo