fbpx
Info Vesti

Zimska služba na Zlatiboru

Zimske služba KJP Zlatibor i JKP Vodovod su sneg dočekale spremno, tako da je većina ulica prolazna za sva motorna vozila. Trenutno je formiran snežni pokrivač visine 10 cm koji ne ometa saobraćaj.

Ove sezone zlatiborske ulice su podeljene u dve grupe kako bi se postojeća mehanizacija optimalno koristila. U prvoj kategoriji su ulice na kojima će zimska služba obezbediti stalnu prohodnost, dok su u drugoj kategoriji ulice gde će biti obezbeđena povremena prohodnost.

U prvoj kategoriji su ulice Miladina Pećinara, Andrije Jevremovića, Alekse Popovića, Rujanska, Ćaldov put, Kiridžijska, ulica Sportova kao i delovi ulica Pante Mijailovića (od Hotela Palisad do raskrsnice sa Vojvođanskom ulicom), Dragoslava Zele Smiljanića (Prilazi SB Čigota), Viogorska (od Rujanske do skretanja za Tehnometal). Pored ovih saobraćajnica u prvu kategoriju spadaju i parking i autobusko stajalište, staze u Tržnom centru, Kraljev trg, parking prostori, prilazi hotelima i odmaralištima kao i prilazi školama i javnim ustanovama.

U drugoj kategoriji se nalaze sve ostale ulice kao što su ulice u naseljima Obudojevica 2 i 3, zatim ulice Erska, Mijaila Radovića, Nikole Altomanovića, Jovanke Jeftanovića, Drinske divizije, Krfska, Potoci, Vojvođanska, Hajdučka i Rasadnik, Prote Simića, Breza, Zova 1 i 2, put Kružni tok – Potoci.

Kada je u pitanju Čajetina zimska služba će stalnu prohodnost obezbediti u ulicama Aleksandra Karađorđevića (od Petlje na magistralnom putu Zlatibor – Užice) i Serdara Mićića.

Mapa

 

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

July 2022
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031