fbpx
Manifestacije Turizam Video

Dečja nedelja u znaku maskenbala

Dečja nedelja je na Zlatiboru prošla u znaku maskenbala. Sezonu “maskiranja” su otvorili mališani iz vrtića Narcis na Zlatiboru. Ove godine je bilo veoma zanimljivih kostima. Pored standardnih kostima lovaca, vila i princeza ove godine je bilo i dosta kostima cveća, pčela, kao jedan  transformes – autobot Optimus Prajm.

Posebnu pažnju su privukli i kostimi kralja, sove i sunca. Mališani su prošetali od vrtića do Kraljevog trga kako bi svima pokazali svoje zanimljive kostime.

Potom je usledio i maskenbal u Dino parku Zlatibor koji je održan u sredu 11.oktobra. Uprava Parka je pripremila zanimljiv program za mališane, a ovim povodom je i ulaz u Dino park za svu decu bio besplatan. Prvo je biran najbolji kostim a titulu najbolje “maskiranog” je pripala Pavlu Milosavljeviću za kostim šeika, drugo mesto je zauzela Mina Velanac za kostim cvetić, dok je Stefan Leković dobio treće mesto za kostim betmena.

Mališani su potom tražili slatko zakopano blago uz pomoć dino-asocijacija, a najbrži i najspretniji su prvi stigli do blaga koje je krio Stegosaurus. I na kraju zabave tu je bila i trka sa preprekama. Uz dosta borbe i žara mališani su se nadmetali u trci u vreći, skakanje u obručima, puzanje a najbolje vreme u ovoj disciplini je imala Milica Mihajlović. JP Gold gondola je za ovu priliku u Dino parku postavila i kabinu gondole kako bi svi mališani mogli da osete kako će izgledati vožnja gondolom.

U Dino parku se sada polako spremaju za predstojeću zimsku sezonu kada će mališani moći da uživaju u skijanju, tjubingu a na poligonu za rolere biće postavljeno i klizalište.

Komantar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

June 2024
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930