fbpx
Kultura Pozorište Video

Deda Mraz stigao u Čajetinu

U petak veče, 27.decembra Deda Mraz je stigao u Čajetinu. Najpoznatijeg dedu na svetu su dočekali mali Čajetinci u društvu ekipe vrsnih zabvljača koji su okupljeni u grupu poznatu kao Haos animatori. Program je počeo uz podršku publike, jer su animatorima bili potrebni dobrovoljci. Mala Jovana je bila veoma hrabra i pristala je da bude deo “vrteške”. Zatim je Marko pokazao da je njegova glava tvrđa od drveta. Na kraju ovog bloka Sanja je demonstrirala šta znači imati poverenje, a zatim je sa animatorima predstavila stoj na ramenima.

Na sceni se potom pojavio čovek ogledalo na štulama. Deca su iskoristila priliku da se rukuju i pozdrave sa mirror menom a najviše oduševljenja je bilo na galeriji kada je čovek ogledalo stigao do kraja sale. Mirror man je pokazao koliko je visok. Deca su prvo odigrala limbo dance bez saginjanja, a zatim je čovek ogledalo pretrčao decu koja su stajala.

Glavna tačka večeri bio je led robot, koji je imao izuzetno efektan nastup, koji je izazavao oduševljenje posetilaca. Led robot je razmrdao sve prisutne odigravši robot ples uz numeru Marka Ronsona “Uptown Funk”.

Posle Led robota u salu je stigao Deda Mraz koji je prisutnoj deci podelio bombone, a zatim je usledio vatromet.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

May 2024
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031