fbpx
Društvo Porodica T-Info Turizam Video

Dino – park uvodi godišnje karte za meštane Čajetine

U prostorijama Dino parka na Zlatiboru, 16.novembra je organizovana konferencija za medike kako bi se javnosti predstavile novine koje posetioce parka očekuju u 2018.godini. O planovima Dino parka za 2018.godinu su govorili direktor ove kompanije Aleksandar Aleksić i PR menadžer Milica Zec, kao i predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović i direktor TO Zlatibor Vladimir Živanović.

Uprava parka je uvela godišnje porodične karte za meštane opštine Čajetina. Karte se kupuju na biletarnici po ceni od 1.500 dinara i omogući će meštanima neograničeni broj ulazaka u park u toku godinu dana. Domaćini su ovom prilikom predsedniku opštine Čajetina uručili i prvu porodičnu kartu.

 

Što se tiče novih sadržaja, pripreme za zimsku sezonu uveliko traju, a u parku najavljuju zanimljive zimske sadržaje. Posetioce će dočekati uređeno sankalište i klizalište, kao i škola skijanja za mlađe od 15 godina. Za 2018.godinu uprava planira otvaranje mini zoo-vrta, kao i stazu za RC automobile što će svakako oduševiti sve ljubitelje brze vožnje.

 

Poslovni rezultati za 2017.godinu su ohrabrujući kažu u upravi a samo u toku sezone park je posetilo više od 60.000 turista. Vladimir Živanović, direktor TO Zlatibor je istakao da su efekti otvaranja Dino parka pozitivni i da je to još jedan u nizu sadržaja koji upotpunjuju ponudu Zlatibora.

Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović je rekao da je ovo nastavak dobre saradnje na obostrano zadovoljstvo i da lokalna samouprava servis, kako za meštane i turiste tako i za investitore. Kada su u pitanju godišnje članske karte, Stamatović je pozdravio ovu inicijativu rekavši da će na ovaj način meštani biti i promoteri Dino parka i da Zlatibor, kao turistička destinacija prve kategorije zaslužuje da ima i ovakve sadržaje.

Zimska sezona u Dino parku počinje krajem decembra kada će biti u funkciji svi zimski sadržaji.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

February 2024
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829