fbpx
T-Info Turizam Video

Edukacija i promocija – glavni ciljevi TO Zlatibor

Turistička organizacija Zlatibora je ove godine pored turističke promocije destinacije uključila i edukaciju prvenstveno lica u sektoru privatnog smeštaja i domaće radinosti. Cilj ovih aktivnosti je pružanje podrške ovom veoma važnom segmentu turističke ponude Zlatibora.

Direktor TO Zlatibor, Vladimir Živanović je za zlatibor.tv izjavio da je cilj TO Zlatibor da komunikacija sa turističkom privredom bude što bolja i da razmena iskustava kako bi se kvalitet usluga podigao na viši nivo.

“Mi smo početkom godine održali sastanak sa turističkom privredom, gde su bili pozvani pre svega privatni izdavaoci i agencije i kako bi čuli i njihovo mišljenje, savete i predloge što se tiče uređenja turističkog centra ali i savete u cilju boljeg obavljanja posla na destinaciji,” istakao je Živanović.

Pored nastupa na domaćim i stranim turističkim sajmovima i organizovanja brojnih studijskih putovanja, sprovedena je i jedna edukacija. Ovom prilikom je obrađena tema, komunikacije u turizmu kako bi se privatni izdavaoci upoznali sa novim pravcima digitalnog marketinga. Planirano je da se ove sezone održi još jedna edukacija, gde će se privatni izdavaoci upoznati i sa novim zakonskim rešenjimu u oblasti turizma.

Predstavnici TO Zlatibor su ovih dana učestvovali i na okruglom stolu o nacrtu zakona o turizmu, gde su izneti i predlozi kako da se nacrt poboljša kako bi turistička privreda Srbije bila spremna za nove izazove.

Za zaposlene u TO Zlatibor nema odmora. Program Zlatiborsko kulturno leto 2018 je skoro spreman, a posetioce Zlatiobora očekuju brojni nastupi. Pored manifestacija na samom Zlatiboru privode se kraju i pripreme za seoske manifestacije, od kojih su najpoznatije šljivovačka Rakijada i Sabor trubača i Sportski susreti u Gostilju.

Ovog meseca TO Zlatibor je pokrenula još jednu akciju kako bi se povećala on-line vidljivost privatnog smeštaja pozvavši sve vlasnike kategorisanog privatnog smeštaja na Zlatiboru i vlasnike seoskih domaćinstava da putem mail-a dostave informacije o svom smeštajnom objektu radi besplatnog objavljivanja smeštaja na sajtu TO Zlatibor.

Izdavaoci treba da dostave: naziv smeštajnog objekta, kratak tekst opisa objekta, adresu objekta, 5 fotografija dobre rezolucije, kontakt telefon, web adresu, kontakt mail, linkove za stranice i profile na društvenim mrežama.
Podatke o smeštajnim objektima slati na mail: info@zlatibor.org.rs  Sve dodatne informacije moguće je dobiti na broj telefona Info centra TO Zlatibor 031/845-103 svakog dana od 08.00 do 22.00 časa.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

April 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930