fbpx
Društvo Ekologija Osnovac Video

Formiran projektni tim OŠ Dimitrije Tucović

U utorak 8.novembra u prostorijama OŠ Dimitrije Tucović na Zlatiboru je formiran projektni tim koji će realizovati aktivnosti vezane za promociju Nacionalnog parka “Tara”.

projektni-tim16-1

OŠ Dimitrije Tucović se ove godine uključila u projekat WWF Akademije za prirodu. U sklopu projekta Škola je postala Ambasador Nacionalnog parka “Tara”. Projekat ima za cilj da se učenici upoznaju sa nacionalim parkom Tara i njegovim prirodnim osobinama .

Nastavnica Biologije Snežana Tučić je predstavila članove tima, koji će učestvovati u ovom projektu. Predviđeno je da deset učenika i deset nastavnika budu članovi tima, i da se u rad tima uključe i udruženja građana kao i javne institucije.

projektni-tim16-2

Na sastanku su dogovorene projektne aktivnosti koje će podrazumevati organizovanje predavanja,  izradu edukativnog materijala i pripremu ekološki motivisanih predstava i obeležavanje važnih ekoloških datuma.

Planirano je da se u narednih desetak dana održi još jedan sastanak na kome će se precizirati detalji oko imena projekta kao i redosled aktivnosti.

Tekst pripremili članovi
literarno – novinarske sekcije
OŠ Dimitrije Tucović

 [mks_separator style=”double” height=”1″]

djaci-novinari16-1

Tekst je realizovan kao deo projekta “Đaci – novinari”, koji je finansiran sredstvima opštine Čajetina. Sadržaj članka je isključivo odgovornost PR agencije za veb portale Web-almanah Zlatibor.

[mks_separator style=”double” height=”1″]

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

May 2024
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031