fbpx
T-Info Turizam Video

Hello travel Zlatibor

U utorak, 6.februara u restoranu “Stanica 1884” u Beogradu je predstavljeno novo izdanje Hello Travel magazina. U petom broju ovog magazina predstavljen je Zlatibor.

U ovom specijalnom izdanju obradjene su teme koje se odnose na istoriju, kulturu, turističke atrakcije kao i celokupnu turističku ponudu planine Zlatibor. Takodje u sklopu magazina se nalaze intervjui sa poznatim ličnostima kao i njihove fotografije iz privatnih albuma nastale na Zlatiboru.

Ovo dvojezično izdanje je u prodaji na tržištu Srbije, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, a magazin svi posetioci Zlatibora ove sezone mogu pronaći u svim turističkim objektima.

Promocija magazina je okupila veliki broj zvanica u novobeogradskom restoranu “Stanica” 1884”, a zvanice su kratkim obraćanjem pozdravili Vladimir Živanović, direktor TO Zlatibor i Robert Čoban, predsednik Color Press Grupe i Bojana Božanić, direktorka JP Gold gondola Zlatibor.

Predstavljanju magazina su prisutvovali brojni gosti iz sveta mode, filma, muzike, kao i predstavnici diplomatskog kora i poznatih kompanija. Među zvanicama su bili ambasadorka Izraela Alona Fišer Kam, novinar Vanja Bulić, Žarko Jokanović, Milica Milša…

Direktorka JP Gold Gondola Zlatibor je istakla da su opština Čajetina i zlatiborska turistička privreda udružili snage sa Hello Travel magazinom kako bi se Zlatibor promovisao kao turistička destinacija. Gospođica Božanić je rekla da će se promotivne aktivnosti nastaviti i u narednom periodu i da će cilj aktivnosti biti predstavljanje Zlatibora na međunarodnom turističkom tržištu.

“Idemo dalje, u Evropi i svet sa novim projektima, sa zlatiborskom gondolom, za koju verujem da će ove godine biti završena u punom kapacitetu, istakla je Bojana Božanić.

Vladimir Živanović, direktor TO Zlatibor je pozdravio sve prisutne i zahvalio se partnerima na uspešnoj realizaciji ovog projekta. Živanović je najavio i buduću saradnju sa Color Press grupom istakavši da veruje da će promotivne aktivnosti doprineti daljem rastu broja posetilaca čime će Zlatibor zadržati titulu najposećenijeg mesta u Srbiji.

Robert Čoban, je ovom prilikom rekao da je sa beogradske železničke stanice 20.avgusta 1893.godine kralj Aleksandar krenuo u poset Užicu i Čajetini. Prilikom posete, domaćini ga odvode na ručak pored izvora Kulaševac kome njemu u čast daju ime “Kraljeva voda”. To je bio prvi objekat turističke infrastrukture na Zlatiboru i početak savremenog turizma na ovoj planini.

Ovog leta će biti dakle 125 godina od početka organizovanog turizma na Zlatiboru i to je bio jedan od povoda da izdamo specijalno izdanje magazina “Hello!” posvećenoj ovoj popularnoj destinaciji. Hello! Travel: Zlatibor je peto po redu izdanje u ovoj ediciji, u protekle dve godine štampali smo posebna izdanja posvećena Budvi, Skijalištima Srbije, Crnoj Gori i Novom Sadu. Ovih dana završavamo šesto izdanje – “Hello! Travel: Vojvodina” na čiju ćete promociju za nešto više od mesec dana biti takođe pozvani!

Duboko verujemo da je ulaganje u turizam jedan od najzačajnijih pravaca razvoja naše zemlje i mi ćemo se kao izdavačka kuća truditi da u tom poslu pomognemo!”

Sledeća promocija Hello Trevel Zlatibor magazina je zakazana za 17.februar na Zlatiboru, gde se očekuje veliki broj gostiju i zvanica.

 

 

 

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

June 2024
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930