fbpx
Košarka Sport Video

Izabrano novo rukovodstvo KK Zlatibor

Na godišnjoj izbornoj skupštini KK Zlatibora koja je održana 3.jula izabrana je nova-stara uprava. Za predsednika kluba je izabran dosadašnji predsednik Rajko Pelverović kao i novi nadzorni odbor i upravni odbor, a izabrani su i članovi Skupštine kluba.

Za članove Skupštine su izabrani Mile Stamatović, Duško Milojević, Strajin Nedović, Slobodan Đurović, Nikola Ninčić, Vladan Kalomperović, Željko Stakić, Mihajlo Sapun, Nebojša Kutlašić, Nebojša Božović, Aleksandar Džambasović, Radul Simić, Radomir Raković, Sofija Luković, Milijan Sokić, Ivan Tmušić, Petar Knežević, Miloje Bjeličić, Žiko Čorbić, Dragan Vujović, Duško Pantović, Aleksandar Pašić, Ljubodrag Pantović, Luković Borko, Vladimir Majstorović, Mirko Blagojević, Vlade Pantović, Danilo Đenić, Nešo Ječmenica i Ivan Stojanović

Na predlog Rajka Pelverovića u Upravni odbor kluba su izabrani Đorđe Aleksandrić, Arsen Đurić, Danijela Andžić, Predrag Kuzeljević, Marko Luković, Zoran Simeunović, Goran Radović, Saša Ilić, Vaso Popović, Gvozden Starčević, Miroslav Kolarević Branko Škodrić, Vlade Živanović i Nikola Knežević

Skupština je za članove nadzornog odbora izabrala Mirka Blagojevića, Zdenku Dabić i Jelenu Marić dok je za sekretara kluba izabran Duško Milojević.

Gospodin Pelverović je ovom prilikom sumirao rezultate rada kluba u poslednje četiri godine, istakavši da je klub sada finansijski stabilan i da je 2017.godinu završio sa plusom od preko 350.000 dinara. Pelverović je rekao da je klub za četiri godine stigao do košarkaške lige Srbije. Ove godine klub je igrao Superligu, Play Off, završnicu Kupa Radivoja Koraća, a osvojen je Kup Srbije.

U narednom periodu Uprava će se potruditi da klub zadrži postojeći nivo i da će se poseba pažnja posvetiti radu sa mlađim kategorijama. Sledeće sezone klub će moći da koristi dve sportske hale što će omogućiti kvalitetniji rad sa mlađim selekcija a uprava će pokušati da pronađe način kako da se zadrže mladi i talentovani igrači iz omladinskog pogona.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

April 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930