fbpx
Fudbal Sport Video

Kadeti Zlatibora bolji od Novovarošana

U subotu 16.novembra na stadionu Švajcarija je odigrana utakmica 12.kola Zapadno-moravske kadetske lige. Kadeti Zlatibora su kao domaćini savladali ekipu Zlatara. Utakmicu su sudili Aleksa Šarenac (glavni sudija), Aleksandra Kojović (prvi pomoćnik) i Ivan Žunić (drugi pomoćnik). FSRZS je predstavljao delegat Zoran Udovičić.

FK Zlatibor: Aleksa Ribać, Lazar Radenović, Milisav Ćirović (kapiten), Mladen Mirković, David Ojdanić, Aleksa Tofilović, Vojin Čumić, Ratko Šišović, Predrag Bogićević, Marko Šalipurović, dok je Uroš Mijailović ušao u igru u drugom poluvremenu.

FK Zlatar: Stevo Čekarević, Nikola Miletić, Alden Zumberi, Aleksa Zorić, Jovan Raketić, Lazar Milošević, Đorđe Jovanović, Milan Glavonjić, Branko Marinović, Dušan Čkonjević (kapiten) i Bećo Bistričić.

Publika je na Švajcariji mogla da vidi dva potpuno različita poluvremena. U prvom poluvremenu Zlatiborcma je falila završnica. Bilo je dobrih akcija i šansi ali su gosti iz Nove Varoši uspeli da se odbrane  i da se na poluvreme ode bez golova.

U drugom poluvremenu Zlatiborci su zaigrali koncentrisano i borbeno i na kraju rezultati nisu izostali. Igrao se 53 minut kada je Mirković, zatresao mrežu Zlatara i doveo domaće u vođstvo. Gosti su pojačali odbranu ali Zlatiborci nisu odustajali, pa su usledili golovi Žunića (74 minut), Bogićevića (75 minut). U poslednjem minutu je Čumić postavio konačan rezultat 4:0.

Kadeti Zlatibora su sada na petom mestu sa 17 bodova, a ovog vikenda ih očekuje duel sa ekipom BIPa u gostima.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo