fbpx
Info Video

Koliko će trajati putovanje od Užica do Zlatibora?

Početkom aprila na deonici puta od Sušice (petlja za Višegrad) do Užica su počeli radovi na sanaciji magistralnog puta koji povezuje Zlatibor i Užice. U to vreme se radilo na dve deonice i saobraćaj je regulisan uz dva semafora.

Ovih dana deonica na kojoj se izvode radovi je duža i obuhvata radove kod kamenoloma Surduk (zatvorena krajnja leva traka iz pravca Užica), na Popovoj vodi (kod skretanja za hotel Zlatiborska noć), na Beloj Zemlji (između Kapije Zlatibora i pumpe Braće Sekulić), na Sušici (od Eko pumpe do skretanja za Mačkat).

Sada se saobraćaj reguliše sa tri semafora. Kako se crveno svetlo menja na svaka četiri minuta (okvirno) jasno je da će putovanje na relaciji Užice – Zlatibor trajati duže.

Guglove mape predviđaju da se put Užice (Ložionički most) – Zlatibor (Kružni tok kod Zelenkade) u dužini od 22,1 km pređe za 19 minuta ukoliko nema gužve i 27 minuta ukoliko ima gužve. Hipotetički ukoliko nemate sreće i na sva tri semafora bude upaljeno crveno svetlo vaše putovanje će minimum trajati 12 minuta duže. Koliko će zaista trajati putovanje videćemo u špicu turističke sezone.

Ovaj problem je primetila i ekipa SAT na putu za Crnu Goru i evo šta je na tu temu rekao Mladen Alvirović u klipu koji je objavljen na fb stranici SAT media

U komentarima na ovaj tekst molimo vas da nam napištete koliko je trajalo vaše putovanje od Užica do Zlatibora i obrnuto.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

August 2022
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031