fbpx
Manifestacije Provod Turizam Video

Letnji bioskop – Nova atrakcija Gold gondole

Na međustanici Gold gondole u Ribnici, u petak 28.jula javnosti su predstavljene nova atrakcije “Letnji bioskop na otvorenom” zajedno sa noćnom vožnjom gondolom. U prijatnom ambijentu publika je mogla da uživa u filmu “Leto kada sam naučila da letim”.

U dobro organizovanom prostoru, sa posluženjem i uz adekvatno ozvučenje bilo je uživanje pratiti Sofijine avanture na moru. Ekipa Gold gondole se potrudila da posetiocima obezbedi maksimalan ugođaj. Kokice, zlatiborsko kraft pivo, i tradicionalno posluženje su bili idealan dodatak za divno filmsko veče. Po reakcijama publike i prisutnih novinara novi sadržaj će svakako privući pažnju turista i upotpuniće turističku ponudu Zlatibora.

Direktorka JP Gold gondola, Bojana Božanić je ovom prilikom izjavila da je ovo samo još jedna od aktivnosti u nizu koje se planiraju na međustanici u prelepom ambijentu pored Ribničkog jezera.

“Mislim da sve ono što smo uradili do sada pokazuje da nam ne manjka ideja, i da te ideje lepo i realizujemo. Verujem da će gosti Zlatibora zaista uživati u novim aktivnostima koje mi ovde nudimo i da će gondola postati okosnica daljeg razvoja turizma, rekla je Bojana Božanić za medije.

Ona je podsetila prisutne da se ovog leta na Gold gondoli organizju brojne antistres aktivnosti, uključujući brojne sportske aktivnosti, kao i radionice za decu i odrasle.

“Sam kraj jula beleži porast broja gostiju na gondoli i na Zlatiboru. Cifre za ovu godinu su jako dobre, imamo više vožnji nego prošle godine, a od početka godine je 150.000 gostiju putovalo gondolom. Mi idemo ka tom milionitom putniku. Ja se nadam da će to u narednom periodu biti. Verujem da ove aktivnosti koje sprovodimo da u mnogome doprinose dolasku i boravku ljudi ovde na gondoli, istakla je direktorka JP Gold gondola.

Do kraja letnje sezone noćne vožnje će biti organizovane 6.avgusta kada će posetioci moći da pogledaju Erski kabare, 12.avgusta je planirano drugo filmsko veče a 26.avgusta će na stanici Tornik biti organizovano muzičko veče.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

April 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930