fbpx
Društvo Humanost i solidarnost Obrazovanje Video

Najbolji đaci Nove Varoši posetili Dino park

Uprava Dino&avantura park Zlatibor je pokrenula akciju da svako dete u Srbiji poseti ovaj edukativno zabavni park. Do sada je posle Čajetine i Užica saradnja dogovorena i sa opštinama Nova Varoš, Vnjačka Banja i Kraljevo. Prošle nedelje delegacija Dino parka je posetila ove gradove kako bi predstavila nove letnje sadržaje i kako bi se saradnja konkretizovala. Dino park je ovom prilikom obezbedio porodične ulaznice i slatke paketiće za mališane koji se nalaze na lečenju u Opštoj bolnici Kraljevo.

Pozivu Dino parka se posle Čajetine i Užica odazvala i opština Nova Varoš, a najbolji đaci osnovnih škola iz Nove Varoši su već u petak posetili Park. Mališanima se zabava dopala, a neki su poželeli da se ubuduće rekreativna nastava organizuje u Dino parku.

Učiteljica Slavica Knežević iz OŠ Živko Ljujić Nova Varoš je rekla da je Dino park posetilo četrdeset pohvaljenih i nagrađenih osnovaca.

“Deca su nagrađena ovim izletom koji je stvarno fascinantan i vrlo edukativan, lep i zabavan, tako da ga preporučujemo svima,” istakla je gospođa Knežević.

Gostima iz Nove Varoši su bili na raspolaganju svi sadržaji, tako da su se oprobali u tjubingu, mini zip lajnu, a posebno je bilo uzbudljivo u 6D bioskopu. Na kraju je sledila zabava u Dino selu uz neizostavno skakanje na trambolini i slatki ručak u Dino piceriji.

Slavica Marić, PR i maketing menadžer Dino parka je u izjavi za medije istakla da su lokalne samouprave zainteresovane za saradnju i da će se akcija nastaviti i dalje.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

April 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930