fbpx
Fudbal Sport Video

Nova oprema za podmladak FK Čajetina

U četvrtak, 1.juna najmlađi članovi FK Čajetina su dobili opremu za predstojeća takmičenja. Ovom prilikom trening malih fudbalera je posetio Darko Brašanac, prvotimac španskog Real Betisa, reprezentativac Srbije i nekadašnji prvotimac Partizana. On je doneo i poklone za male fudbalere komplet novih fudbalskih lopti.

Darko Brašanac je pre početka treninga budućim prvotimcima Čajetine poručio da vredno i marljivo treniraju i da slušaju trenere. U razgovoru sa mališanima Brašanac se prisetio svojih početaka u FK Zlatibor. Kako su u to vreme samo najspretniji mogli da dođu do dobre lopte za trening i da je opreme uvek nedostajalo. Potom se Brašanac priključio treningu. Prvo se vežbalo dodavanje i šut na gol, onda je Brašanac stao između stativa a na kraju je pucao i penale.

Darko Vidić, trener mlađih kategorija FK Čajetina se zahvalio na poklonu koji će olakšati rad na treninzima. Vidić je ovom prilikom i poželeo Darku Brašancu još uspešniji nastavak karijere na evropskoj sceni.

Male Čajetince očekuju brojna takmičenja tokom ovog meseca, a kruna njihovog rada će biti turnir koji se održava u Čajetini za petneset dana gde se očekuje dolazak više od 50 ekipa iz cele Srbije i regiona.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

February 2024
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829