fbpx
Biznis Vesti Video

Otvoren Lidl na Zlatiboru

U četvrtak, 7.decembra na Zlatiboru je otvoren sedamdeseti Lidlov market. Objekat ima površinu od 2.600 metara, dok prodajni deo ima 1.400 metara kvadratnih. Na policama zlatiborskog Lidla biće izloženo više od 2.800 proizvoda. O kupcima će brinuti tim od 30 zaposlenih. Kao i svi ostali Lidlovi marketi i ovaj ima prostrani parking, a novina su instalirani punjači za električna vozila.

Market je svečano otvoren u 8.00 časova a plavu vrpcu su presekli Milan Stamatović, predsednik opštine Čajetina, Milica Perišić, menadžer Lidla Zlatibor i Mihajlo Jakovljević regionalni menadžer Lidla.

Predsednik opštine Čajetina, Milan Stamatović se ovom prilikom zahvalio kompaniji Lidl što je otvorila svoj maloprodajni objekat na Zlatiboru.

“Ovo znači puno za razvoj turizma i sigurno mi kao lokalna samouprava delimo to zadovoljstvo. Retke su prilike da se u jednoj maloj sredini kao što je opština Čajetina možete da prisustvujete otvaranju ovakvog jednog objekta,” rekao je Stamatović.

On je istakao da Zlatibor ima perspektivu i da je kompanija Lidl dobro odabrala lokaciju za market koji se nalazi pored magistralnog puta Beograd – Podgorica.

Na otvaranju je u ime kompanije Lidl govorila Marija Kojičić (Korporativne komunikacije Lidl Srbija), koja je istakla da je ovo prvi Lidlov market koji je otvoren u jednom turističkom mestu i da je to sedamdeseti market kompanije Lidl u Srbiji.

Veliku pažnju posetilaca privlači ponuda Deluxe i Favorina asortimana, aktuelna u Lidlovim prodavnicama u periodu praznika. To su proizvodi idealni za slavsku ili prazničnu
trpezu, kao i veliki broj različitih slatkiša u božićnom duhu.

Otvaranjem prodavnice na Zlatiboru, Lidl tim će se proširiti za oko 30 novih kolega, koji će kao i svi zaposleni u Lidlu, imati petodnevnu radnu nedelju, ali i posebne benefite poput privatnog zdravstvenog osiguranja pod jednakim uslovima za sve.

Lidl market na Zlatiboru će raditi svakog dana od 8.00 do 22.00 časa.

Autor: Aslani Samir

 

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

March 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031