fbpx
Biznis Info Lokalna privreda Video

Otvorena poštanska štedionica na Zlatiboru

U subotu, 4.novembra na Zlatiboru je otvorena 156 poslovnica Poštanske štedionice. Prostorije poslovnice se nalaze u zgradi Specijalne bolnice Čigota. Ova banka je  u prethodnom periodu otvorila ekspoziture u Kosjeriću, Novoj Varoši, Priboju, Prijepolju i Sjenici tako da na teritoriji Zlatiborskog okruga sada posluje deset poslovnica Poštanske štedionice.

Milenko Janković, direktor regionalnog centra Poštanske štedionice je ovom prilikom izjavio da je Poštanska štedionica prepoznala potrebu da bude prisutna na Zlatiboru.

“Otvaranjem poslovnice naše banke na Zlatiboru, svi proizvodi i usluge biće prisutne ne samo postojećim i potencijalnim klijentima već i svim turistima i posetiocima”, rekao je ovom prilikom Janković. U zlatiborskoj poslovnici su otvorena dva nova radna mesta.

Ispred SB Čigota medijima se obratila Maja Vermezović, koja je istakla da će otvaranje poslovnice Poštanske štedionica omogućiti pacijentima i gostima ove ustanove da sve finansijske transakcije izvrše lako i brzo.

“Moram da napomenem da smo mi temelje zajedničke saradnje postavili na ovogodišnjem Sajmu turizma u Beogradu”, rekla je gospođa Vermezović.

Na teritoriji koju pokriva Regionalni centar Užice u ovom trenutku posluju 32 ekspoziture i 5 samostalnih šaltera Poštanske štedionice a u planu je otvaranje još jedne poslovnice na teritoriji grada Užica. Otvaranju samostalnog šaltera Poštanske štedionice na Zlatiboru su prisustvovali direktor SB Čigota, Željko Stakić, upravnik Ski centra Tornik Branko Blagojević kao i Bojan Krkić član izvršnog odbora Poštanske štedionice.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

March 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031