fbpx
Izbori Politika Vesti Video

Pitali smo kandidate za odbornike o budžetu

Građani će u nedelju 21.juna birati odbornike Skupštine opštine Čajetina. Ovom prilikom smo predstavnicima izbornih lista koje izlaze na izbore u opštini Čajetina postavili pitanje o budžetu. Kandidate smo pitali kako bi rasporedili 100 miliona dinara koje je lokalna samouprava dobila za projekte.

Vladimir Bojović, kandidat za odbornika ispred Koalicije Zdrava Srbija – DSS – PUPS bi sredstva podelio na dva dela jednaka dela. Polovinu sredstava bi opredelio za infrastrukturne projekte i podršku privredi i poljoporivrede. Druga polovina sredstava bi bila usmerena za podršku zdravstvu, mladima, sportu i kulturi.

Đorđe Dabić, kandidat za odbornika ispred Koalicije Aleksandar Vučić – Za našu decu bi po trideset miliona opredelio za podršku poljoprivredi i za infrastrukturu (putna, vodovodna i kanalizaciona mreža), dok bi ostatak sredstava bilo usmereno na obrazovanje i socijalna davanja.

Za Ostoju Kovačevića, nosioca izborne liste ispred Socijalističke partije Srbije ova sredstva bi trebalo upotrebiti za radove na vodovodnoj mreži, putnoj infrastrukturi, rešavanje saobraćaja na Zlatiboru i u Čajetini i za razvoj omladinskog sporta.

Nosilac liste koalicije Za kraljevinu Srbiju, Aleksandar Pavlović bi ova sredstva investirao u geotermalnu energiju, kako bi Zlatibor dobio čistu i jeftinu energiju za grejanje i u gradnju novih sportskih terena.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

February 2024
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829