fbpx
Izbori Politika Vesti Video

Pitali smo kandidate za poslanike koji će zakon predložiti

Posle pitanja za kandidate na lokalnim izborima pripremili sm i pitanja za kandidate na parlamentarnim izborima. Pitali smo kandidate za narodne poslanike koji zakon će predložiti Narodnoj skupštini ukoliko budu izabrani.

Đorđe Dabić, kandidat izborne liste broj 1 “Aleksandar Vučić – Za našu decu” će predložiti zakon o mladima. Po njegovim rečima ovim zakonom bi bile formirane kancelarije za mlade u svim opštinama. Ove ustanove bi imale zadatak da mladima predstave sve mogućnosti koje imaju na teritoriji njihove opštine

Goran Mićić, kandidat izborne liste broj 6 “Za kraljevinu Srbiju” će predložiti zakon o sportu. Po njegovim rečima ovaj zakon bi povećao nivo fizičke aktivnosti kod dece, razvijajući sportski i takmičarski duh.

Miloje Rajović, kandidat izborne liste broj 9 “Metla 2020” će predložiti zakon o porodici, kojim bi majke troje i više dece imale pravo na penziju. Rajović bi predložio i zakon o poljoprivredi gde bi važila različita pravila za ravničarske i brdsko-planinske predele.

Milan Stamatović, nosilac izborne liste broj 10 “Zdrava Srbija – Bolja Srbija” će predložiti zakon o ispitivanju porekla imovine. Za Stamatovića je pored ovog zakona važno i da se uredi katastar nepokretnosti kako bi se tačno znalo vlasništvo nekretnina.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

February 2024
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829