fbpx
Manifestacije Turizam Video

Počela letnja sezona na Torniku

Letnju sezonu na Torniku je 12.juna otvorio direktor Skijališta Srbije, Dejan Ćika. Vremenske prilike i dobra organizacija su omogućili da Ski centar Tornik počne sa radom mesec dana ranije u odnosu na 2016.godinu.

 

Posetiocima će na raspolaganju biti sankanje na travi, avantura-park, bob na šinama, tjubing, ziplajn, vožnja bicikli, karting, i već tradicionalana panoramska vožnja žičarom. Ove godine će Ski centar Tornik dobiti i novi sadržaj, veštačku stenu koja će biti gotova narednih dana. Takođe je planirano da multifunkcionalni teren dobije i osvetljenje.

Direktor Skijališta, Dejan Ćika, je izneo i podatak da je 2016.godina bila rekordna za ovu kompaniju, samo je u Ski centru Tornik prodato više od 30.000 ulaznica za sve sadržaje Centra. On je naglasio da će ovo preduzeće u budžet Republike Srbije uplatiti 51 milion dinara što je za 78% više u odnosu na prethodnu godinu.

Cene su ostale na nivou iz 2016.godine, a u Skijalištima pripremaju i brojne promotivne pakete uz cene povoljnije i do 15% odsto. Prvi promotivni paket je planiran za 7.jul. U pitanju je bike – maunting paket gde će posetioci imati 15% popusta na iznajmljivanje bicikli.

U turističkoj organizaciji Zlatibora su zadovoljni saradnjom sa Skijalištima Srbije. I ove godine će biti organizovan prevoz za goste Zlatibora do Ski centra Tornik, a akcenat ovogodišnje turističke promocije je na aktivnom odmoru. U pripremi su nove biciklističke staze, a uskoro će biti u funkciji i vidikovac Oko. Što se tiče posećenosti Zlatibora, i u maju je zabeležen rast broja noćenja uprkos promenljivom vremenu.

“Zadovoljstvo nam je što smo danas na Torniku i što vremenski uslovi dozvoljavaju da se zvanični početak letnje turističke sezone pomeri i da to bude Ski centar Tornik. Nas u TO Zlatibor raduju novi sadržaji i raduju nas nove investicije i ulaganja u sam Ski centar jer je Tornik pokazao već godinama unazad lokalitet koji privlači veliki broj turista koji dođu na Zlatibor, istakao je Vladimir Živanović direktor TO Zlatibor.

Ski centar Tornik će tokom letnje sezone biti otvoren svakim danom od 11 do 17 časova. A prvog dana letnje sezone svi sadržaji su bili besplatni.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

March 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031