fbpx
Izbori Politika Vesti Video

Predsednički kandidat Boško Obradović posetio Tripkovu

U nedelju 20.marta predsednički kandidat Boško Obradović je posetio selo Tripkova u opštini Čajetina. Delegacija Patriotskog bloka Dveri – POKS, bila je gost porodice Lazović, koja se bavi proizvodnjom mleka. Domaćin Milan Lazović, je predstavnike koalicije Dveri – POKS upoznao kako u praksi funkcioniše poljoprivredno gazdinstvo i kakva je pomoć potrebna stočarima.

Ovom prilikom delegacija Patriotskog bloka Dveri – POKS je održala tribinu u Tripkovi. U ime domaćina prisutnima su se obratili Ivan Lazović, Aleksandar Pavlović (predsednik opštinskog odbora POKSa) i Željko Marijanović (predsednik opštinskog odbora Dveri). Oni su se zahvalili meštanima Tripkove na velikom odzivu i pozvali su sve građane da na parlamentarnim izborima podrže izbornu listu 11. Boško Obradović – Srpski pokret Dveri – POKS – Miloš Parandilović – Patriotski blok za obnovu kraljevine Srbije i da na predsedničkim izborima glasaju za Boška Obradovića.

Miloš Parandilović, zamenik predsednika POKSa je rekao da su najuspešnije evropske države monarhije i da je povratak monarhiji jedino rešenje za spas Srbije. On je u svom izlaganju istakao da je promena sistema neophodna a ne samo puka smena vlasti.

Boško Obradović, je u svom izlaganju rekao da buduća vlast mora da prepozna poljoprivredu kao jedan od osnovnih stubova za napredak države Srbije i da umesto subvenicija stranim multinacionalnim kompanijama, one odlaze u ruke srpskih privrednika, preduzetnika i poljoprivrednika.

Lokalni proizvođači suhomesnatih proizvoda su ovom prilikom od Patriotskog bloka zatražili podršku zbog uvođenja fiskalnih kasa na pijacama. Oni smatraju da se na taj način gasi domaća proizvodnja i da se mala porodična gazdinstva guše.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

April 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930