fbpx
T-Info Turizam Video

Prva nagrada za TO Zlatibor na izložbi u Leskovcu

Turistička organizacija Zlatibor je bila učesnik XVI Izložbe suvenira i turističkih publikacija „Leskovac 2023“. Ova manifestacija je bila takmičarskog karaktera a birani su najbolji proizvodi u jedanaest kategorija, koje se odnose na suvenire i propagandne materijale sa kojima turistička organizacija na najbolji način predstavlja svoju turističku destinaciju.  Ovom prilikom TO Zlatibor je predstavila svoje promotivne materijale u takmičarskom program.

Petočlani žiri, sastavljen od književnih umetnika i predstavnika Turističke organizacije grada Leskovca je 2.novembra odlučio da prvo mesto u ategoriji video publikacija, turistički promo spot pripada spotu TO Zlatibor.

Prvo mesto je osvojio turistički spot pod nazivom “Zlatibore, ko ti ime dade”. U šezdeset sekundi publika je mogla da vidi neke od najzanimljivijih i najlepših zlatiborskih pejzaža, kao što su Ribničko jezero, Gostiljski vodopad, livade na Rudinama. Uz odličnu montažu, dobro pripremljenu muzičku pratnju i naravno nezaboravne stihove Mihajla Ćupovića “Zlatibore, ko ti ime dade” TO Zlatibor je pripremila odličan turistički spot, koji je do sada na youtube kanalu TO Zlatibor pregledan više od 500 puta.

U prethodnom periodu TO Zlatibor je pored rada na štampanim publikacijama o Zlatiboru dosta radila i na produkciji video spotova koji slikom i zvukom najbolje mogu da dočaraju svu lepotu Zlatibora, a potencijalnim turistima približe brojne aktivnosti koje su im na raspolaganju.

Kolektiv Turističke organizacije grada Leskovca se ovom prilikom zahvalio svim učesnicima na značajnom doprinosu manifestaciji Izložba suvenira i turističkih publikacija „Leskovac 2023“.

Izvor: TO Zlatibor

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

June 2024
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930