fbpx
Fudbal Sport Video

Prvi bodovi za KMF Zlatibor

U drugom kolu B grupe regionalne futsal lige KMF Zlatibro je u petak 18.oktobra sa 6:2 savladao ekipu KMF Sjenica. Utakmica se igrala u SC Wai Tai na Zlatiboru pred više desetina navijača.

KMF Zlatibor: Nemanja Kutlešić, Đorđe Šunjić, Željko Kostadinović, Dejan Filipović, Marko Kostadinović, Vladan Škodrić, Milan Zeković, Darko Marić, Aleksandar Dragović, Veljko SPasenić i Aleksandar Petrović

KMF Sjenica: Mirza Šabanović, Vahid Jukić, Demir Toković, Ilhan Bogućanin, Adis Nalović, Lazar Radulović, Ajlan Halilović, Edin Etović, Eldin Ljajić, Hajro Totić, Admir Kabaš i Admir Fijuljanin.

2.kolo regionalne B lige KMF Zlatibor – KMF Sjenica – slika 2

Publika je mogla da vidi zanimljiv i dobar fudbal, a KMF Zlatibor je delovao potpuno drugačije kada je na golu bio iskusni Kutlešić. Zlatibor je do vođstva došao već u drugom minutu posle kombinacije Kutlešića i Filipovića. Gosti su na primljeni gol odgovorili ofanzivom i u osmom minutu preko Bogućanina dolaze do izjednačenja. Domaći navijači su novo vođstvo čekali deset minuta kada je Marko Kostadinović prevario odbranu Sjenice i istrčao pred gol gostiju. Do kraja prvog poluvremena publika je mogla da vidi dosta prilika, ali i odlične reakcije obe ekipe.

U drugom poluvremenu Sjenica je morala da igra otvorenije kako bi došla do izjednačenja što su Zlatiborci iskoristili u 38 minutu. Marko Kostadinović je odlično šutirao a odbijenu loptu Filipović smešta u gol Sjenice. Posle trećeg primljenog gola Sjenica je napustila sve kalkulacije što je Zlatiborcima dalo prostora za nove napade. Pet minuta posle trećeg gola pao je i četvrti a u strelce se upisao Dragović a zatim i Željko Kostadinović. Konačan rezultat je postavio Filipović svojim trećim golom. Gosti su pred kraj utakmice uspeli da postignu i drugi gol a u strelce se upisalo Halilović.

2.kolo regionalne B lige KMF Zlatibor – KMF Sjenica – slika 1

KMF Zlatibor sada ima tri boda, i sledi gostovanje u Lučanima sledećeg vikenda gde će odmeriti snage sa ekipom MB Namenska. Ovo će biti drugi meč ovih ekipa ove sezone, a u prvom duelu Zlatibor je bio bolji posle penala.

2.kolo regionalne B lige KMF Zlatibor – KMF Sjenica – slika 3

Tekst је objavljen u okviru projekta Čajetinski sportski almanah koji je sufinansiran od opštine Čajetina u okviru Medijskog konkursa za 2019.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

June 2024
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930