fbpx
Provod T-Info Turizam Video

Ski centar Golden Mountain idealno mesto za skijaše početnike

U centru Zlatibora na Obudojevici već nekoliko godina radi Ski centar Golden Mountain idealno mesto za prve skijaške korake. Ovaj ski centar nudi kompletne skijaške sadržaje za one koji žele rekreativno da skijaju. Ski oprema renomiranih proizvođača se može povoljno iznajmiti a za najmlađe tu je i škola skijanja kao i škola snowborda.

Skijalište ima uređene poligone sa ski trakama, dve ski staze – centralnu stazu sa dva ski lifta (tanjir i sidro), i bočna staza za srednji nivo sa jednim ski liftom, kao i sistem za veštačko osnežavanje.

Direktor marketinga Bojan Šukilović je za zlatibor.tv ovim povodom dao kraću izjavu.

“Mi imamo pakete koje nudimo našim korisnicima. To su paketi od pet i deset časova i to pet grupnih i pet individualnih časova pa kako kome šta odgovara. Deca su oduševljena iskreno rečeno. Ovaj način rada je ako mogu da kažem savršen. Svako dete dobija svog učitelja za individualni čas i za tih sat vremena savlada mnogo elemenata skijanja.” istakao je Šukilović.

Snega ima tako da svi koji žele da se oprobaju u skijanju imaju priliku da to učine na stazama Ski centra Golden Mountain na Zlatiboru.

Autor: Aslani Samir

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

February 2024
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829