fbpx
Skijanje Sport Video

Ski roll prvenstvo Srbije – I dan

Prvog dana Ski roll prvenstva Srbije na programu su bile trke na 5 km, 3 km, 500 i 200 metara. Na takmičenju je nastupilo više od 90 takmičara iz Beograda, Sjenice i Zlatibora. Prvo je na programu bila trka za seniorke. Prvo mesto je pripalo Anji Ilić. Druga je bila Maida Drndić a treća Dženana Hodžić. Kada su u pitanju seniori prvo mesto je osvojio Rejhan Šmrković. Drugi je bio Dževad Hadžifejzović a Milanko Petrović je zauzeo treće mesto.

Među juniorkama prvo mesto je osvojila Dženana Hodžić. Isidora Ćupović je bila druga a Emilija Bućić je zauzela treće mesto. Kada su u pitanju juniori prvi je bio Miloš Đorđević. Đorđe Paunović je bio drugi sa pola sekunde zaostatka a treće mesto je pripalo Nikoli Đorđeviću.

Ana Jeremić je bila prva u kategoriji starijih omladinki u trci na 3 km. Ružić Aleksandra je bila druga a Šišović Anđelina treća. U konkurenciji starijih omladinaca prvo mesto je osvojio Abdul Kerim Hodžić. Drugi je bio Muhamed Gičević a Hatab Murselović je treći.

Najbolja mlađa omladinka je bila Lamija Salihagić. Jovana Joksimović je bila druga a Anđela Rajevac treća. U muškoj konkurenciji prvi je bio Andrija Tošić. Drugo mesto je zauzeo Prelić Ali, a Vuk Sredojević je bio treći.

Andrija Veličković je bio najbolji u konkurenciji pionira. Srđan Milekić je bio drugi u ovoj kategoriji, a Petar Marković treći. Među pionirkama prva je bila Mešić Hana. Drugo mesto je osvojila Anida Jahić, dok je Nera Lekić bila treća. 

U kategoriji mlađih pionirki prvo mesto su osvojile Iskra Gavović i Tina Đorđević. Drugo mesto su osvojile Ivona Đurović i Sofija Smiljanić a Amila Jahić je zauzela treće mestom. Vuk Knežević je bio prvi u muškoj konkurenciji u ovoj kategoriji, Bogdan Smiljanić je bio drugi a Andrej Bućić treći. 

Publici se najviše dopala poslednja trka u kojoj su nastupili stariji i mlađi cicibani. U kategoriji starije cicibanke prvo mesto je osvojila Ivona Mandić, Mina Šišović je bila druga a Mina Tucović treća. Mandić Anđela je bila najbrža među mlađim cicibankama. Sofija Kuzeljević je bila druga a Teodora Petrović treća. 

U kategoriji cicibani prvo mesto je osvojio Stefan Smiljanić, Mihajlo Jeremić je bio drugi i Uroš Vladisavljević treći.

Za drugi dan prvenstva planirano je takmičenje u sprintu, a kvalifikacije počinju u 8.30. Pošto su podeljene medalje, organizatori takmičenja su za sve takmičare pripremili i ručak. 

 

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

April 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930