fbpx
Provod Skijanje Sport Turizam Video

Skijanje u pet koraka u ski školi Profesional

Iako ove godine vremenske prilike nisu bile u potpunosti naklonjene ljubiteljima skijanja na Zlatiboru, trenutno ima snega i staze na Obudojevici su dobro utabane tako da svi ljubitelji zimskih sportova mogu da uživaju u skijanju, sankanju i snoubordingu.

Veliki broj turista za Sretenjske praznike na Zlatiboru je iskoristio priliku da školama skijanja na Obudojevici savlada osnove ovog sporta. Među školama koje su postale prepoznatljive nalazi se i Ski škola Profesional koja je prošle sezone obeležila i prvi jubilej pet godina postojanja.

“Kao što vidite i ove godine imamo veliki broj skijaša, na padini, na Obudojevici. Ski škola i dalje radi punom parom. Ništa nismo menjali i dalje je isti metod obuke, kompletna škola skijanja ima pet časova a dobija se A1 nivo diploma na kraju, rekao je Bojan Šukilović za zlatibor.tv

Za to vreme u školi su mnogi dobili svoje prve skijaške diplome koje potvrđuju da su kandidati u savladali osnove skijanja i da su spremni za dalju obuku. Mladi skijaši će na početku obuke morati da savladaju paralelno penjanje, paralelni zavoj kao i veštinu kočenja.

“Imamo veliki broj polaznika, kako mladih tako i starijih. Moram naglasiti da mlađi malo brže uče ali i stariji su veoma uporni pa svi nauče, ističe Šukilović.

Kao i prethodnih godina instruktori Bojan, Ivan i Darko su svakog dana na skijalištu kod Obudojevice gde se obučavaju nove generacije mladih skijaša i snoubordera. U školi naglašavaju da su cene obuke ostale iste kao i prethodne godine i da čas košta 1.000 dinara i da je za sve polaznike obezbeđena i oprema za sve uzraste. Sve detaljnije informacije i rezervacije termina se mogu dobiti na telefone: 069/30-444-61 (Bojan) i 069/322-40-59 (Ivan).

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

June 2024
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930