fbpx
Izbori Politika Vesti Video

SNS predstavila izborni program u Čajetini

Članovi i simpatizeri Srpske napredne stranke su u ponedeljak, 21.marta u Čajetini predstavili predizborni program izborne liste “Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve”.

Sa građanima su ovom prilikom razgovarali kandidati za narodne poslanike Nevena Đurić i Đorđe Dabić.

“Sa našim sugrađanima govorili smo o planovima i vizijama Srpske napredne stranke za naredni period. Mi pred građane i ovde u Čajetini i ali i u celom zlatiborskom okrugu izlazimo sa jasnim programom. Izlazimo sa delima koja govore za nas. Mi danas imamo u potpunosti već završen auto-put Pakovraće – Beograd. Za nekoliko meseci nam auto-put stiže na 20 km od Užica i dva kraka će praktično biti upravo ovde. Imaćemo petlju na Zlatiboru. Dakle radimo ulažemo u sve ono u šta se decenijama za nama nije ulagalo i smatram da će građani to na izborima znati da podrže”, rekao je Dabić za medije.

Dabić je istakao da davati glasove strankama koje neće preći cenzus nije dobar put. On je pozvao građane da izađu na izbore 3.aprila i da u što većem broju daju podršku Aleksandru Vučiću kao predsedničkom kandidatu i izbornoj listi “Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve” na parlamentarnim izborima.

“Okupili smo se u Čajetini sa divnim vrednim ljudima koji su konstantno na terenu u komunikaciji sa građanima jer to je suština politike srpske napredne stranke. Mi u središte svih naših aktivnosti stavljamo ljude, stavljamo običnog čoveka,” rekla je potpredsednica SNSa i kandidat na parlamentarnim izborima Nevena Đurić.

Ona je istakla da je u planu formiranje kliničkog centra u Užicu i da će biti investirano 80 miliona evra za razvoj užičkog zdravstvenog centra.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

February 2024
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829