fbpx
Izbori Politika Vesti Video

SNS predstavio izborni program u Čajetini

Kandidati izborne liste “Aleksandar Vučić – Za našu decu” su u sredu 17.juna na štandu u centru Čajetine građanima predstavila program ove koalicije za lokalne i parlamentarne izbore izbore.

Kandidat za narodnog poslanika Đorđe Dabić je ovom prilikom rekao da je Srbija transformisana za proteklih osam godina i da slede nove investicije u zlatiborski kraj. Dabić je podsetio da se radi auto – put Čačak – Požega i da sledi gradnja deonice od Požege do Kotromana i da će sledeće godine aerodrom Ponikve početi sa radom.

“Ljudi moraju da shvate da je u pitanju budućnost njihove dece i kako budu glasali dvadesetprvog tako će imati naredne četiri godine kako ovde u Čajetini tako na republičkom nivou,” istakao je Dabić.

Ivan Filipović, koji je drugi na izbornoj listi “Aleksandar Vučić – Za našu decu” je istakao da je Srpska napredna stranka najveća i najjača politička u novijoj srpskoj istoriji i da će to i ostati i posle izbora 21.juna.

“Svi glasači u opštini Čajetina treba da pokažu političku pamet da to prepoznaju ali i da imaju poverenja u naš tim koji formiran i podržan lično od predsednika Aleksandra Vučića. Svaki glas koji dobijemo više u našoj opštini biće naš dodatni argument da sutra od svih državnih instanci tražimo podršku za realizaciju ciljeva koje smo zacrtali, kako bi opština Čajetina bila mnogo bolje i mnogo lepše mesto za život.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo