fbpx
Izbori Politika Vesti Video

Stamatović odgovorio na optužbe

U subotu, 25.marta, predsednički kandidat Milan Stamatović je na Zlatiboru održao vanrednu konferenciju za štampu povodom optužbi koje su se pojavile u javnosti.

“U poslednja dva dana na udaru sam propagandnog štaba Aleksandra Vučića koji me je označio kao ukrajinskog špijuna i vođu mafijaškog Đukanovićevog klana na Zlatiboru, možda baš zato što sam jedini u ovoj kampanji jasno i glasno govorio da predsednik Putin ne sme da primi Vučića pre 2. aprila jer je mnogo puta obmanuo Ruse i da iza scenarija tzv. pokušaja državnog udara u Crnoj Gori, kao Milov saučesnik, stoji Aleksandar Vučić lično – izjavio je predsednički kandidat Milan Stamatović na vanrednoj konferenciji za novinare na Zlatiboru, dokazujući faksimilom dopisa iz Ambasade Ukrajine da je, upravo zato što je jedini u Srbiji zvanično primio delegaciju Vlade (ruskog) Krima, “zaradio” protest iz ovog diplomatskog predstavništva.

Zbog svih ovih napada na mene i još neke predsedničke kandidate, pogotovo Jankovića, Jeremića i Obradovića, pozivam sve opozicione kandidate koji se tako osećaju i delaju da zajedno uputimo zajednički protest međunarodnoj i domaćoj javnosti i institucijama – apeluje Stamatović i naglašava da su svi napadi i klevete bili na ličnoj osnovi: jedan je oklevetan da mu je žena vođa narko klana, jedan drugi da je ubio svog druga pre 25. godina, treći da je špijun CIA.

Osim što smo nas četvorica targetovani i oklevetani na ličnoj osnovi, izborni proces u ovoj predizbornoj kampanji je najneregularniji od 1990, jer je medijski odnos zastupljenosti kandidata 92 % za Vučića, a samo 8 % za ostalu desetoricu – ističe Stamatović i dodaje da pojedini kandidati, poput Čanka i Preletačevića, rade za Vučićeve interese i da imaju zadatak da izbore predstave kao cirkus u kome je samo Vučić ozbiljan kandidat i da usmere sve glasove ka njemu kao jedinom garantu opstanka Srbije.

Stamatović je potvrdio da će uskoro formirati političku stranku zasnovanu na timskom, a ne liderskom radu koja će biti jedinstvena u Srbiji, po tome, što će se, od Zlatibora širiti prvo po unutrašnjosti Srbije, a onda polako ulaziti i u Beogradu.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

February 2024
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829