fbpx
Izbori Politika Vesti Video

U Čajetini predstavljena izborna lista “Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije”

U četvrtak 24.marta u sali bibiloteke “Ljubiša R. Đenić” predstavljen je program Izborne liste “Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije”. Prisutne je na početku pozdravila Mira Virić, predsednica opštinskog odbora Demokratske stranke.

Tatjana Manojlović, potpredsednica Demokratske stranke i kandidatkinja za narodnu poslanicu, je govorila o aktuelnoj situaciji i o toku izborne kampanje. Ona je istakla da postoji pozitivna energija i da je sigurna u pobedu opozicije u Beogradu, dobar rezultat na parlamentarnim izborima i ulazak Zdravka Ponoša u drugi krug.

U jednom emotivnom obraćanju Miodrag Gavrilović, potpredsednik Demokratske stranke i kandidat za narodnog poslanika je govorio u kakvoj Srbiji želi da živi i šta je to što se mora uraditi kako bi Srbija postala uređena zemlja.

“Uvek sam doživljavao ljude sa Zlatibora i posebno iz Čajetine kao vrlo slobodoumne. Mudri, pametni, nisu preki. Oni su čvrsti u svojim stavovima. Oni jako dobro znaju šta hoće i znaju šta neće ali ne udaraju rukom o sto i kad treba i kad ne treba. I ovaj kraj ljudima može da da mnogo toga…, rekao je u svom izlaganju Miša Gavrilović.

Građane je zanimalo šta će koalicija “Ujedinjeni za pobedu Srbije” učiniti kada su u pitanju rudarska istraživanja u Srbiji i da li će zabraniti stranim kompanijama da rudare. Gospođa Manojlović je odgovarajući na ovo pitanje istakla da je koalicija podržala sve proteste i da se zalaže za zabranu svih istraživanja koja zagađuju vodu, vazduh i zemlju.

Tatjana Manojlović i Miodrag Gavrilović su građane pozvali da na predsedničkim izborima zaokruže broj 4 i da glasaju za Zdravka Ponoša, a na parlamentarnim izborima da se zaokruži broj 5 –  Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

April 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930