fbpx
Manifestacije Provod Turizam Video

Vinomanija 02 – Vino i Zlatibor

Hotel Palisad je 29.jula bio po drugi put domaćin festivala vina Vinomanija 02. Posetiocima Zlatibora je predstavljeno više od 400 proizvoda. Aleksandar Duković, organizator Vinomanije je za zlatibor.tv izjavio da su reakcije posetilaca odlične i da se nada da će ova manifestacija postati tradicionalna.

“Mi smo dve, tri godine ranije krenuli polako da pripremamo teren vinskim tematskim večerima i degustacija u restoranu “Central In”. Tako da smo malo počeli da oživljavamo Zlatibor u tom smislu i da zainteresujemo zlatiborsku publiku za vino. Ovo je jedan neobičan ambijent. Zlatibor je izuzetno popurana turistička destinacija u ovom periodu. Mislim da je ovo idealno mesto za ovakve događaje, gde gosti mogu da probaju najbolja srpska vina i neke premijum delikatesne proizvode,” rekao je za zlatibor.tv gospodin Duković.

Svoja vina su ovom prilikom predstavile vinarije Zvonko Bogdan, Erdevik, Deurić, Tarpoš, Aleksić, Katanić, Čoka, Laster, Doja, Matelj, Kovačević, Đorđević, Rubin, Plantaže 13.jul, Arsenijević, Jokić, destilerija Zarić, Tikveš…

Pored vina posetioci su mogli da degustiraju i razne vrste sireva koje su predstavile sirana”Zlatne Rudine” i “Far Mer”, kao i proizvođači suhomesnatih proizvoda “Na kraj sela” i “Horvat”…

“Mislim da je za posetioce ovo dobra prilika ne samo da probaju dobra vina već i jedno zanimljivo i drugačije veče, istakao je  ako ništa drugo tokom odmorimo (otvorimo) jedno zanimljivo i jedno drugačije veče”, istakao je u izjavi Aleksandar Duković.

U muzičkom programu je ovom prilikom nastupio DJ Drinkman koji je odličnim izborom muzike upotpunio ovo vinsko druženje.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

April 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930