fbpx
Kultura Muzeji Provod Turizam Video

Vremeplov grupe Zana na Kraljevom trgu

Na zlatiborskom Kraljevom trgu je u sredu 20.jula nastupila grupa Zana. Kada muzička grupa postoji više od 40 godina  najveći problem je kojih se pesama odreći za koncert. Posle 15 albuma, 13 singlova i pet kompilacija izbor je svakako bio težak. Za publiku ovo je bilo svojevrsno putovanje kroz hitove grupe Zana…

Ovog puta na Zlatiboru bend je nastupio u sledećem sastavu Zoran Živanović i Miljan Davidović  (klavijature), Zoran Babović Babonja (bubanj), Dejan Trajković i Ivan Zoranović – Kiza (gitara) i naravno vokal Jelena Živanović.

Publika je mogla da čuje poznate hitove kao što su Jabuke i vino, Vejte snegovi, Vojna pošta, Vlak…

Frontmen Zane Žika se tokom koncerta publici zahvalio na poseti rekavši “Puno mi je srce, što ste u ovako velikom broju došli da slušate dobru muziku.”

Žika je potom najavio nastup Naive – Ivane Jajčanin, naše sugrađanke, rekaviši da je to devojka sa neverovatnim glasom koja je bolja i od Ejmi Vajnhaus.

Naiva je otpevala pesme Skidam i Baš, baš koje su imale zapažen uspeh na takmičenjima za Eurosong 2020 i 2022.godine. Njen nastup je publika pozdravila velikim aplauzom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dejan Trajkovic (@dejantrajkovic__)

Publika je potom mogla da čuje pesme Rukuju se rukuju, Dodirni mi kolena, Oženićeš se ti… Uz publiku i gitaru Jelena je otpevala pesmu Rane, a zatim Nisam, nisam devojka tvoga druga.

Za kraj koncerta grupa Zana je izvela pesme Mala, Majstor za poljupce i Mladiću moj. Bend je na kraju publici poručio da sluša dobru muziku i da se raduje dobrim stvarima.

 

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

April 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930