fbpx
Provod Turizam Video

Zlatiborski performans Maye Berović

Večeras je Maya Berović priredila koncert koji će njeni fanovi dugo pamtiti. Više od dva sata Maya je zabavljala publiku na Kraljevom trgu. Scenski nastup je bio odlično pripremljen, a treba odati priznanje plesnoj grupi koja je svoj zadatak izvela perfektno.

Iako je temperatura na Kraljevom trgu bila oko osam stepeni ispod nule Maya Berović je nastupila uz prepoznatljiv stajling. Koncert je otvorila pesmom Harem, a zatim su sledili hitovi Sama, Alkohol, A to me radi, Ruski rulet. Hit Bebo publika je otpevala a kapela, a zatim su sledile pesme Mala lomi, Legalna, Uloga, Mama… Pesmu Načisto Maya je najavila kao svoju najemotivniju baladu, a publika je horski pevala stihove “Samo da smo načisto. Lažem da sam fantastično….

Pesmu Devojačko prezime Maya je posvetila svim devojkama a za sve studente i studnetkinje je otpevala pesmu Sahara. Zatim su sledile pesme Jedan pravi i Problem, gde je muški deo publike otpevao stihove Aca Lukasa. Maya je ovom prilikom otpevala Đurđevdan i Hajde da se volimo, a koncert je završila pesmama Javi šta ti je u glavi, Neka stvar i pesmom kojom je koncert i počeo Harem.

Na kraju Maya Berović se zahvalila publici na druženju a zatim je svima na Kraljevom trgu poželela srećnu novu godinu. Publika je pevala i đuskala od početka do kraja koncerta i pored jakog mraza. Kao i dan pre kada je nastupao Dejan Petrović satnica je maksimalno ispoštovana a produkcija je ponovo bila na vrhunskom nivou.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

May 2024
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031