fbpx
Skijanje Sport Video

Zvezdaši osvojili 8 medalja u Makedoniji

Smučari SK Zvezda su proteklog vikenda učestvovali na takmičenju u Severnoj Makedoniji, gde je organizovan Ski roll kup Ponikve. Osam takmičara SK Zvezda je startovalo i osvojilo osam medalja i to tri zlatne, tri srebrne i dve bronzane.

Zlato su osvojili Ana Jeremić, Anđela Jovanović i Andrija Tošić, dok su srebrne medalje pripale Andreji Marković, Mladenu Stankoviću i Jovani Joksimović a bronze su osvojili Andrej Dragović i Ivan Smiljanić.

Zvezdaši su se na Ponikvama u Makedoniji pripremali za predstojeća takmičenja a predsednica SK Zveda, Mina Ilić je zadovoljna rezultatima priprema. Ovog puta pripreme su organizovane u saradnji sa SK Ris iz Skoplja.

“Zadovoljna sam radom na kampu. To se pokazala i na trci koji smo imali tamo, a koja se boduje u Kupu, gde su svi naši takmičari uspela da uzme medalju,” rekla je za zlatibor.tv predsednica SK Zvezda.

Ona je izrazila posebno zadovoljstvo dobrom vožnjom mladih takmičara koji su uspešno savladali stazu od 3 km i 1,5 km.

“Ovde smo sad 15 dana. Prvih sedam dana su nam gosti članovi Finske kadetske reprezentacije, i sa njima ćemo trenirati na Zlatiboru. Od osmog avgusta nam dolazi SK Sljeme Zagreb, sa njima ćemo ovde imati pripreme pet dana, ističe gospođica Ilić.

Za kraj leta slede smučare SK Zvezda očekuju dečje FIS trke u Makedoniji i Grčkoj kao i završna faza priprema na Kopaoniku ili Jahornini.

Tekst је objavljen u okviru projekta Čajetinski sportski almanah koji je sufinansiran od opštine Čajetina u okviru Medijskog konkursa za 2019.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

August 2022
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031