fbpx
Društvo Humanost i solidarnost Zdravlje

Donacija za dom zdravlja u Čajetini

U petak 7.maja predstavnici turističke agencije Blue Travel iz Niša su predali donaciju Domu zdravlja u Čajetini. Ovom prilikom Dom zdravlja je dobio višektratne skafandere, zaštitne maske, rukavice, kao i prskalice za dezinfikaciju prostorija. U ime agencije Blue Travel donaciju je uručila Aleksandra Cvetković, koja je istakla da je ovo skroman poklon i pomoć u borbi protiv epidemije korona virusa.

“Želim da se zahvalim i da pohvalim medicinsko osoblje Doma zdravlja u Čajetini u čiji kvalitetan rad sam se nedavno i sama uverila kada su članovi moje porodice oboleli od korona virusa. Ljubaznost i predusretljivost medicinskog osoblja nam je puno značila tokom lečenja i oporavka od ove infekcije, istakla je gospođa Cvetković.

Ona se u svom izlaganju posebno zahvalila direktorki Doma zdravlja Miri Đurović, kao rukovodstvu opštine Čajetina na uloženim sredstvima u zdravstvenu zaštitu opštine Čajetina.

U ime Doma zdravlja u Čajetini donaciju je primio zamenik direktora doktor Mlađan Vesović, koji se zahvalio na poklonu,

“Znači nam svaka donacija u ovo današnje vreme korone. Dragi su nam ljudi koji su se setili da nam pomognu i mi smo im zahvalni. Mi se borimo da obezbedimo kvalitetnu zdravstvenu zaštitu kako za stanovnike tako i za naše goste. Kako se broj stanovnika i gostiju svake godine uvećava mi smo prilično opterećeni ali za sada se borimo, rekao je doktor Vesović.”

Uručenju donacije je prisustvovao i predsednik Skupštine opštine Čajetina Arsen Đurić.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

March 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031