fbpx
Društvo Obrazovanje

Na Zlatiboru počeo sa radom omladinski klub “Čajetina”

Na Zlatiboru je ove nedelje počeo sa radom omladinski klub “Čajetina”. Klub se nalazi u ulici Sportova u blizini Turističko rekreativnog kompleksa Zlatibor. Omladinski klub “Čajetina” je zamišljen kao centar za okupljanje mladih i mesto gde će se podsticati kreativnost. Na ovaj način će se osnažiti potencijali mladih za aktivno učešće u društvenim događajima i lokalnoj zajednici.

Omladinski klub Čajetina ima modernu opremu za raznovrsne aktivnosti kroz edukaciju, menstorstvo i podršku, podstiče lični i profesionalni razvoj mladih. Od izletničkih avantura do edukativnih, kreativnih radionica, klub pruža bogat spektar mogućnosti za ispunjenje slobodnog vremena na način koji podstiče razvoj i društvenu interakciju. Sa modernim prostorom za prezentacije, laptopovima, udobnim lazy bagovima, omladinski klub nudi savršeno okruženje za planiranje i realizaciju različitih aktivnosti. Ovaj prostor nije samo mesto gde se rađaju ideje, već i gde se one pretvaraju u stvarnost.

Plan je da kroz  inicijative i projekte, mladi dobijaju priliku da se angažuju u rešavanju lokalnih problema i unaprede kvalitet života u zajednici. Prostor Omladinskog kluba Čajetina dostupan je za besplatno korišćenje mladima. Za zakazivanje termina i proveru dostupnosti prostora zainteresovani se mogu obratiti na mejl: cajetinaomladinskiklub@gmail.com ili putem instagram stranice: omladinskiklubcajetina.

Autor: Aslani Samir

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

April 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930