fbpx
Društvo Hobi

Nagradna igra “Uzmi račun i pobedi”

I ove godine Vlada Srbije će organizovati nagradnu igru “Uzmi račun i pobedi”. Prema zaključku koji je Vlada usvojila svi punoletni građani Srbije od 15. oktobra mogu da šalju fiskalne račune i potvrde o plaćanju karticom kako bi učestvovali u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi”. Prema propozicijama nagradne igre u kovertu je potrebno spakovati 10 fiskalnih računa ili 10 slipova (ne smeju se mešati) vrednosti od po najmanje 100 dinara, ne starijih od 1. septembra 2020.

Na prednjoj strani koverte potrebno je napisati “Uzmi račun i pobedi 2020”, na poleđini ime i prezime, adresu prebivališta i kontakt telefon. Slanje koverata je besplatno. Organizatori igre su pripremili i zanimljiv fond nagrada a glavne premije su automobili i stanovi u Beogradu. Planirano je i takmičenje gradova i opština u broju poslatih računa, a fond nagrada je u ovom delu takmičenja je 180.000 evra koje će pripasti lokalnim samoupravama za projekte od javnog značaja.

Nagradna igra se organizuje u cilju suzbijanja sive ekonomije, kroz jačanje svesti i motivacije građana da plaćaju bezgotovinski i uzimaju fiskalne račune a prvo izvlačenje se očekuje krajem novembra.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo